Reklama

Reklama

VOD (1)

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

bourec 

všechny recenze uživatele

Další z řady,který maj podle úrovně tohodle filmu zaděláno na slušnej progres.První bych chtěl vyzdvihnout slušně depresivní atmosféru,ve který jsou záběry na zničený město,a poletování hrozby něčeho hnusnýho,celkem slušně deprimující.navíc to,jak se film vyvinul,asi mojí nepozorností,a asi i blbostí,mi zcela uniklo,takže sem byl docela překvapenej,ale i potěšenej.Herci dobrý,zejména ta malá potvora hrála na svůj věk víc než obstojně.Budu sledovat,a uvidíme.60%. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Môžem odporučiť. Po dlhej dobe konečne dobre pozerateľný postapokalyptický survival o zombíkoch. Aj keď vlastne to zas tak o zombie nie je. Začiatok je trošku pomalší, ale druhá polovica sa neuveriteľne rozbieha. A však najlepšou čerešničkou je celkom šokujúca twist pointa, ktorú sú vôbec nečakal. Herecké obsadenie tiež bavilo, pretože Alexander i Andrea sú dobrí herci. Za mňa veľmi slušné 4 hviezdy. Snímka rozpráva o manželskej dvojici s malou dcérkou, ktorí nájdu úkryt v starom protiatómovom kryte, keď vo svete prepukne smrtiaca nákaza, meniaca ľudí v divné stvorenia. Zaujímavé spracovanie témy vírusovej nákazy, ktorá decimuje ľudstvo. Tentoraz trošku inak a s veľmi originálnym rozuzlením. Inak film je dobre založený na tajomnom a stupňovanom napätí. Aj keď je to takmer komorné, žiadne veľkolepé scény, tak sa na to dobre pozerá. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelně nudná obludnost, které bych se podruhé obloukem vyhnul. Nesympatické obsazení no name herci, stupidní děj splácaný z těch nejohranějších žánrových klišé, nelogické chování postav a vyloženě dementní děj, který mě celou dobu jen rozčiloval. Úvodní rozjezd je nesnesitelně pomalý a dějově prostinký do krajnosti, velká část scén celého filmu se navíc odehrává v takové tmě, že člověk stejně vidí úplné hovno. Pro mě osobně jeden z nejnudnějších filmů za hodně dlouhou dobu - a asi i nejzbytečnějších, protože v něm není absolutně nic, co bych už neviděl stokrát jinde. O amatérské úrovni triků potom radši pomlčet. Jak se tohle může někomu líbit... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Minimalistické drama, které na poli 80 sice relativně uteče a nevleče se, ale na druhou stranu vlastně nic neřekne a "nemá děj". První půlka komornější a nudnější, druhá se už trochu šoupe ke konci, kde vytasí celkem zajímavý zvrat, ale ten to za mě teda nevytáhne na ten průměr, pro který bych byl ochotný film alespoň pochválit. ()

Trisis 

všechny recenze uživatele

No neviem... mne tá malá brzda (hlavná detská predstaviteľka) išla neuveriteľne na nervy, začiatok rozťahaný, zvrat debilne patetický (asi tak vyznel pre podpriemerné herecké výkony, tupý scenár ) a určite by to potrebovalo prestrihať, skrátiť. Keď už ôsmykrát malá dýchavične fučala, "hrajúc" zdesenie - Breathers!!! ani ma nezaujímalo, čo sú vlastne zač. Klišé, klišé, klišé... možno pred dvadsiatimi rokmi by som tunajšie hodnotenie pochopil. Nuda... ani neviem či odpad alebo jedna hviezda... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama