Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

pepo 

všechny recenze uživatele

Super jednohubka. Prvé dve tretiny sú napínavé, pôsobivé a veľmi solídne natočené s pár výbornými scénami. Proste to čo som čakal od druhého Cloverfieldu a nedostal to. Záver to však (aj keď je cool vymyslený a natočený) dosť rozbíja svojou prílišnou B- čkovosťou. Škoda, že bratia Dufferovci nie sú lepšími rozprávačmi, pretože to mohlo byť fantastické. Takto "iba" slušný nadpriemer a veľmi príjemne prekvapenie. Silných a oveľa spokojnejších 7/10 ako pri spomenutom Cloverfielde. ()

Trisis 

všechny recenze uživatele

No neviem... mne tá malá brzda (hlavná detská predstaviteľka) išla neuveriteľne na nervy, začiatok rozťahaný, zvrat debilne patetický (asi tak vyznel pre podpriemerné herecké výkony, tupý scenár ) a určite by to potrebovalo prestrihať, skrátiť. Keď už ôsmykrát malá dýchavične fučala, "hrajúc" zdesenie - Breathers!!! ani ma nezaujímalo, čo sú vlastne zač. Klišé, klišé, klišé... možno pred dvadsiatimi rokmi by som tunajšie hodnotenie pochopil. Nuda... ani neviem či odpad alebo jedna hviezda... ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladá rodina sa po apokalypse ukrýva v bunkri, ktorý sa im podarilo nájsť a poskytuje im základné potreby na prežitie. Kvôli tomu, že sa po svete potuluje skupina nebezpečných lovcov, ktorá sa snaží dostať všetko živé, nemôžu zo svojho úkrytu vychádzať von. Po viac ako 300 dňoch ich však prezradí nehoda a musia tak zostrojiť plán na útek pred lovcami. - Celkom neočakávaný a príjemný post-apokalyptický horor aj napriek tomu, že tieto horory v uzavretých priestoroch s velmi málo postavami zrovna nemusím. Tvorcovia sa od začiatku pokúšajú tvoriť tajomnú atmosféru, čo sa už postupom času stáva otravným, ale potom to začnú vylepšovať throwbacky, ktoré taktiež velmi nemusím, ale tieto sú velmi dobre natočené, takže ma zaujali. Očakával som nejakých Zombie, aj keď som si nebol úplne istý, ale to, čo sa z toho nakoniec vyklulo mi vôbec nevadilo. Akčné scény po premene boli jednou z najlepších častí a myslím si, że keby tvorcovia pracovali s týmto prvkom celý čas, mohlo to dopadnúť ešte lepšie. Krvi tu vela nebolo, ale do takého slušného a pokojného hororu sa to ani velmi nehodí. Prekvapili ma asi tri celkom dobre funkčné lakačky, ktoré by som u takéhoto hororu vôbec nečakal. Poslednou vecou, ktorú musím pochváliť, je vynikajúci výkon malej herečky. Záver mohol poskytnúť viac informácií, ale celkovo to na mňa urobilo velmi dobrý dojem. + herečka z Mockingbird ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptický scénář je neuvěřitelně nevyčerpatelné téma filmového průmyslu. Pak je ovšem otázka zpracování a zda režisér se umí k tématu postavit a udělat z něj něco, co diváka přitáhne k obrazovce. U mě převládal dojem, že tomuhle snímku něco (to co vás usadí) chybí a tak těch 80 minut sledujeme osud tříčlenné rodiny ve špinavém krytu. Ano i vysvětlení co se stalo před katastrofou tu je, ale nějak ten dojem, že se něco nedotáhlo do zdárného konce tu stále je. 35% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kde se vzal, tu se vzal, docela parádní postapokalyptický survival. K filmu bych měl pár kritických připomínek, ale abych je vysvětlil, musel bych značně spoilerovat. Proto se spokojím s ne zcela konkrétním povzdechem, že se mi zdá, že ten film s divákem nekomunikuje úplně férově. Výsledkem je nicméně docela svěží a překvapivá, herecky i režijně bezproblémová variace na klasické nákazové / zombíkovské téma, které se zhruba 80 minut času myslím vyplatí věnovat. Po komorně dramatické první polovině se to docela slušně rozjede, až mě to překvapilo. Malá holčička v hlavní roli jinak trochu pije krev, ale dá se to vydržet. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama