Reklama

Reklama

Kolonie

  • Kanada The Colony (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepriaznivé zmeny podnebia spôsobia, že v roku 2045 sa preživší ľudskí obyvatelia Zeme zdržiavajú v izolovaných podzemných kolóniách. Prvoradou úlohou týchto útočísk je ochrana pred epidémiami a vytváranie dostatočného množstva potravín, ktoré dokážu populáciu uživiť. Veliteľ Siedmej kolónie Briggs (Laurence Fishburne) sa spolu s niekoľkými vojakmi vydáva do vzdialenej Piatej kolónie potom, čo od nich zachytia volanie o pomoc. Vzdorujúc extrémne studenému počasiu sa skupina dostáva do cieľa, kde nájdu jedného preživšieho. Na základe jeho svedectva a nájdených stôp Briggs a ostatní odhalia hrozbu, ktorá ohrozuje aj ich vlastnú kolóniu. Aby upozornili ostatných, musia sa predrať ruinami kedysi známeho veľkomesta, ktoré sa nachádzajú na trase medzi dvomi kolóniami. Po návrate však Briggs čelí nepríjemným prekvapeniam, ktoré prekonajú aj zistenia z Piatej kolónie. Zodpovednosť za nečakané zmeny leží na pleciach Briggsovho kolegu Masona (Bill Paxton), ktorý je známy svojou násilníckou povahou. A Mason svoje diabolské plány ešte iba rozbieha... (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (271)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný postapokalypťák, který, na to že má poflakujícího se Fishburna a sadistickýho Paxtona, mohl být aspoň trochu originální. Všecko jsme to už viděli, příběh je velké nic vytřžené z kontextu, ale na druhou stranu pro příznivce tematiky je to pohodová devadesátiminutovka v horkým letním dni. 65% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mne to viac než čokoľvek pripomínalo takú snehovú variáciu na chytľavý "Doomsday". Má to síce hviezdy, rozpočet tiež nebol najmenší, ale celý ten béčkový prístup a častý minimalizmus na mňa pôsobili sympaticky, obzvlášť v kombinácii s príjemne gradovaným napätím, mrazivým prostredím a akčne-hororovou kulmináciou. Takže žiadny šedý priemer, ale parádna zábava! ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Béčkové překvapení, které svou napínavostí ve stísněných prostorech překvapí. Venkovní scény nejsou nijak extra, ale na to, že se se film nesnaží být něčím víc, než čím ve skutečnosti je, tak mu to odpouštím. Potěší známé tváře, pošahaní nepřátelé a celková postapokalyptická budoucnost. Závěr přišel poněkud rychle, ale věřím, že to případná dvojka napraví! ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dnes kinohit Pacific Rim 3D, explozi hollywoodských efektů a triků. Po návratu z kina jsem si pustil The Colony. Říkám si, trailer dobrý, DVD obal lákající a tak si zpříjemním večer. Jenže stal se opak. Film mne skoro unudil k smrti. Pár lidí si zahrálo ve sklepě nějaké opuštěné budovy - jako že to je podzemní kolonie, zimní krajina ala The Asylum, herecké výkony podprůměrné, prostě LEVNÝ SHIT! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak abych napsal pravdu čekal jsem uplně to co z toho nakonec vylezlo (po shlednutí traileru). Námět to má zajímavý něco na způsob Den poté, Duchové marsu a Divide. Ale z hlavních hrdinu jsem si pomatoval jen tři, Paxton neměl moc prostoru a hlavní záporáci zněli strašidelně jen když se o nich mluvilo proto se mi taky líbil ten napínavý začátek ve stylu ,,furt jsou jeste tady!" ale pak když se ukázali ani to řvaní jim nepomohlo.. byli zkrátka trapní. Hlavně ten plešoun co se tvářil jak postiženec. Můj verdikt je takový že film má dobrý námět, celkem dobrý obsazení (když nepočítám ty kanibali), dobrou hudbu i prostředí povedený ale natočený je to na hovno, kamera má divný barvy a i když jsem to měl v HD bylo skoro prd vidět a celý se mi to zdá jen takový průměrný. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v North Bay v Ontariu v Kanadě. (Terva)
  • Když se vrátí Sam (Kevin Zegers) ke kolonii 7, padne vyčerpáním na levý bok, avšak další záběr z jeho vlastního pohledu naznačuje, že je na boku pravém. (Ficik)

Reklama

Reklama