Reklama

Reklama

Tak fajn

  • Slovensko Tak fajn
Trailer 1

Obsahy(1)

Tak Fajn je komedie o nepodařené dovolené ve třech v Chorvatsku. Milan se rozhodne požádat svojí přítelkyni Beatu o ruku právě během romantické dovolené u moře. Na tu s nimi nakonec jako křen jede i věčný party živel Miki, který se rozhodne jim romantický výlet a zásnuby zorganizovat. Věci se mu ale pravidelně vymykají z rukou a nic nedopadne tak, jak mělo. Povede se nakonec alespoň žádost o ruku, nebo bude dovolená u moře úplná katastrofa? Atmosféru letní komedie umocňují scenérie Jadranských pláží, záběry plné slunce a hudební hity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (100)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Letní dovolenková atmosféra byla docela fajn. Ale to je tak bohužel to jediné, co může tenhle příběh nabídnout a taky hudbu. Ta taky nebyla marná. Děj je úplně o ničem. Herci se ani nesažili něco hrát, což je docela škoda, protože je tu spousta ingrediencí, které by k tomu přímo posloužily, kdyby je někdo dokázal použít a nenechal je jenom rozplynout ve zbytečnost. ()

Pepi74 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo. Já od toho nic nečekal a tak jsem mohl být jen překvapen. Jsem rád, že se dá natočit film bez fekálního humoru. Jen mi není jasné co ta Bára na tom Labudovi vidí. A mobil bych mu rozflákal už po hodině pobytu. Jedna hvězda za Báru, jedna za Diesel a dvě že jsem mohl na hoďku a půl úplně vypnout a nepřemýšlet co tím autor myslel... Takže Troška ani náhodou a ve srovnání s komediemi z čr v poslední době - jednoznačně beru!! ()

Reklama

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Vyplavený uhynulý vorvaň Marián Labuda junior zatím ještě nedorostl do svého otce ani objemově, ani filmařsky, a to je jeden z důvodů, proč se z filmu o nepodařené dovolené stává film sám o sobě nepodařený. Všechno to začíná reklamou s rádoby vtipným komentářem "Ak chcete vedieť ako je v pekle vystrčte hlavu von z okna, dnes tridsaťšesť stupňov", a dalších 10 minut to pokračuje příšernou eskapádou Tomáše Palondera. Ten je nesnesitelný po celou dobu, všechno to ale zachraňuje nádherná Barbora Žilecká, a tak je alespoň trochu na co se koukat. Takže kromě toho, že si natáčecí štáb chtěl udělat hezkou dovolenou u moře, neshledávám žádný jiný důvod, proč by se mělo točit něco, co postrádá jakýkoliv náznak scénáře či humoru, a není nijak užitečné. Tímto nepovedeným kouskem můžu zároveň odkázat na žánrově podobnou, jen vtipnější, herecky lépe obsazenou, a celkově mnohem povedenější záležitost "Účastníci zájezdu". Češi:Slováci - 1:0 (možná i 2:0). P.S. To, že ve filmu zazní pár slovenských písniček v čele se Strakovým Žijeme len raz neznamená, že bude žánrové zařazení Muzikál! To fakt nechápu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film je kvalitatívne na úrovni chorvátskych hudobných šlágrov, čo bol možno nejaký Janíkov ultra meta humor, ale aj napriek takémuto inteligentnému implicitnému významu tu nedáva nič zmysel. Najhoršie na celom filme je, že scenár nemá žiadnu štruktúru, pretože scenárista asi žiadne scenáristické štruktúry nepozná a výsledkom je potom fakt, že Tak fajn je o úplne o ničom, nemá vlastne vôbec žiadnu zápletku a je iba sledom scén, ktoré môžete ľubovoľne premiešať a výsledok by bol rovnaký, rozumej rovnako zlý. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Mega tragédia, kde jediným ako takým hercom je tučko Labuda, Palonder je vymletý v osobnom živote a tú vymletosť preniesol aj na slovenské plátna, kde hral dôležitého s charizmou ospalej myši. Vrcholom je vystúpenie takých hereckých es a mozgových trustov ako Plačková či Járová, ktorých jedinou úlohou bolo ukázať na lehátku umelé kozy. Na viac tieto plastové megery samozrejme ani nemajú. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (10)

  • Tomáš Palonder, ktorý hrá vo filme speváka Mikiho, pôsobí v reálnom živote ako spevák skupín Bruno Benetton, Palonders a Love 4 Money. (toi-toi)
  • Pavol Janík ml. sa podieľal na filme ako režisér, scenárista a aj ako kameraman. (harryy)
  • Na začiatku dostane Milan (Marián Labuda ml.) kameňom do hlavy a má tam ranu. V ďalšom priebehu filmu po nej však nie je ani stopy. (toi-toi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno