Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (297)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nevim co z toho sem si měl vzít, ale nějak mě to neuchvátilo. Hazard mi nic neříká a přijde mi to jako naprosto nezáživný téma, když se to neumí správně podat jako třeba v oko bere. Jediný co mě tak nějak bralo byl hajzl Affleck a krmení krokodýlů. Hlavně všechno co tam bylo mi přišlo, že už jsem viděl ve spoustu filmech s podobnou tématikou. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Opálený Benjamin jako býložravý žralok on-line gamblingu a proti němu Justin, který je celou dobu vyjukaný, jako kdyby zrovna viděl prso Janet Jackson. To jsou hráči na tradiční ose diskomfort - holport - komfort - report v rejstříku trestů, na které samozřejmě nechybí bod slízat Quantum ropy z Gemmy Arterton. Šustění doláči v na povrchu nablýskaném velkosvětě, kterému scházelo lépe vykreslit postavy bez používání mouder z branže a trochu té důslednosti při plnění očekávaných žánrových parametrů. Konec je opravdu rozprávkový. Ve skutečnosti by fatální femme brala all-in a snaživý studentík z Princetonu opouštěl palubu soukromého tryskáče. Pochopitelně za letu.. ()

Reklama

lillien 

všechny recenze uživatele

Mohla by to být i docela solidní kriminálka, příběh by na to snad i byl. Ale těch protivností se tam našlo. Jednak to opět točil ožralý kameraman, tenhle "umělecký" styl diskriminující epileptiky, kdy se najednou všechno začne třást a skákat sem a tam, opravdu nemám ráda. Nepřehledné sekvence jsou pak o ničem. Ben vypadá pořád dobře, ale pořád hraje stejně blbě. Respektive neurazí / nenadchne, abych byla spravedlivá. Justin ve mě nezanechal lautr žádný dojem a večírky casin mi připomínaly silvestrovské zábavy pro německé turisty, kam agentura dodala ukrajinské štětky. Gemma se tam potácela od ničeho k ničemu, kdyby její role spočívala v tom, že se ptá, zda mají hosté co pít, vyšlo by to na stejno. Až závěr to celkem posunul, jinak by to bylo na slabé dvě. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zlé. Prostředí pokeru je mi naprosto cizí (pokeru nerozumím, nehraji ho), tak možná proto jsem s filmem neměl velký problém jako většina zdejších uživatelů. Důkazem je 57% na kontě, což je na film s Affleckem a Timberlakem proklatě málo. Mě se to poměrně líbilo, uteklo to jak nic (chválím tedy za délku) a závěrečná lest Justina na Bena také pozvedla rating. Tedy...70% (with J.) // (22.11.2014) HBO - Procenta nechávám. Film má příjemné svižné tempo, někdy až moc, takže se člověk musel víc soustředit. CZ dabing docela ušel, Brzobohatýho jsem ani nepoznal, ale nevadil, jenom trochu škoda za Afflecka a jeho nedvorního dabéra. 70% ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Justin Timberlake dostane příležitost pracovat pro bosse Bena Afflecka, který má pod palcem on-line internetové hry. Ovšem po nějaké době Justin zjistí, že Ben s ním má úplně jiné plány. Jako celkem zajímavý nápad, Justin zahrál v pohodě, Ben byl v roli záporáka úžasnej. Ale bylo to takové... no prostě člověk se u toho až tolik nebavil, dalo se to natočit lépe. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na autentických miestach univerzity Princeton v americkom štáte New Jersey a na Karibskom ostrove Portoriko. (MikaelSVK)
  • Keď Ivan Block reže rybu na svojej lodi, má na ľavej ruke rukavicu. V ďalšom zábere, keď podáva Richiemu ruku, rukavica zmizla. (megajalec)
  • Přestože nikde ve filmu není zmíněno, kolik je hlavnímu hrdinovi let, v cestovním pase hlavní postavy Fursta Richieho (Justin Timberlake) si lze všimnout jeho datumu narození 27.12.1987. Na párty konference Midnight Black je v česky dabované verzi filmu řečeno, že se tato párty odehrává v roce 2003, tdíž by hlavnímu hrdinovi bylo pouhých 16 let. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama