Reklama

Reklama

Rest

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2011, 12 min

Obsahy(1)

Po devadesáti letech odpočinku se voják z první světové války probouzí jako mírumilovný živý mrtvý. (snared)

Recenze (4)

bartias 

všechny recenze uživatele

Ve skvěle natočeném krátkém filmu o chodící mrtvole se sice skoro nic neděje. Ale tím, jak se Rest vyjadřuje k zombie módě, a zároveň se z ní nesnaží za každou cenu těžit, působí zajímavě. 7/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vážně docela zajímavé. Zombie žánr nemusím, ovšem tady to byla taková neškodná jednohubka s „romantickým podtextem“ a rozhodně nevšedním zpracováním. Absolutně vůbec mi nevadilo, že se tady nemluvilo, ba co víc alespoň jsem si mohl vychutnat pěknou krajinu a slušnou práci kameramana, která si zaslouží pochvalu. Nečekejte žádnou pecku, nicméně tento krátkometrážní kousek stojí za podívání. 50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V skutočnosti som čakal podobnú, ale vo svojom vyznení odlišnú pointu. Táto je romantickejšia. Ale neviem, či lepšia. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pak že v rámci zombie žánru už není možné přijít s něčím originálním. Opak je pravdou a snímek "Rest" to jasně dokazuje. Neříkám, že je to film skvělý, ale v rámci žánru zombie celkem originální. Je zajímavý v tom, že je beze slov, je dobrý svými maskami, no a nakonec pobaví i dobro pointou, kdy si uvědomíte, jak pěkná romance to vlastně je. ()

Reklama

Reklama