Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Scény ohľadne zaseknutého nádobíčka a návštevy chlapského striptízu sú jasnými útokmi na bránicu. Ironický útok na detské súťaže krásy bol viac než trefný. Inak sa jedná o klasickú Jackass záležitosť. Voľajaký ten fekál humor, nejaká tá séria "nešťastných" nehôd. Niektoré vtípky síce vyšumeli do prázdna, ale inak som sa dobre pobavil. ()

Spiker01 odpad!

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville, ač ho mám celkem rád, v tomto filmu jako starej dědek nepředvádí ale vůbec nic světobornýho, natož vtipnýho. Je teda pravda, že nejsem fanda Jackass, ale tento film mě nudil tak moc, že už ani nechci nikdy znovu dokoukat konec, kterej jsem prospal...10% ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Má to svoje silné momenty(Moby Dick), odkaz na LIttle Miss Sunshine. Ale inak je väčšina vtipov značne nedotiahnutá. Nekoná sa druhý Borat aj keď to asi nebolo úmyslom tvorcov. Je to zábavné. Knoxville ako obvykle nemá problém z ničím, ale oproti ostatným dielom Jackass je tento predsa len slabší. Za stratu času to nepovažujem, poteší aj výskyt Zlatým Glóbom oceneného Spike Jonzea, ale okrem vyššie spomínaných vecí, to nemá veľmi čo ponúknuť. Možno práve preto, lebo sa vtipy robili na líniu príbehu, a nefungovali ako samostatné skeče k nasraniu ľudí, alebo k nebezpečným kúskom. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neměl celou bandu, co se motá okolo Jackass, příliš v lásce. Tento humor se mě totiž ve většině případů naprosto netýká a také se mi nelíbí. Ale Bad Grandpa mě poměrně překvapil. Líbí se mi, že sled taškařic, které připravují Jackass na náhdoně kolemdoucí měl v pozadí i jistý příběh nebo dá se říci nit, který by je spojovala dohromady a dávala jim tak větší smysl. Stále mi přišla většina vtípků naprosto nevhodných, ale párkrát jsem se opravdu zasmál. Nicméně maskování Johnyho Knoxwilla bylo vynikající. Opravu bych ho nepoznal. Poprvé a také s největší pravděpodobností naposledy. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

I přesto, že dojde také na kvantum vyloženě pitomých scének, je nejnovější Knoxvilleův film spíše přehlídkou překvapivě fungujícího trapného humoru a těžkotonážních taškařic. U mnoha scének jsem solidně potrápil bránici, jindy se zase podivoval nad tím, kolik hloupých tlustoprdů dnes Ameriku obývá. Johnny z lidí blázny dělat nemusí, pokud jimi již jsou. Hovádka z MTV to navíc celé pojali jako celkem dramatický příběh, takže se to opovažte nějakým omylem pustit svým prarodičům - to by bylo infarktů! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Johnny Knoxville povedal, že pri stvárnení postavy Irvinga Zismana sa nechal inšpirovať perverznejšou časťou svojej vlastnej osobnosti a taktiež svojím otcom. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie filmu trvalo 60 dní. (Kefas21)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama