Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Opravdu nahlas jsem se gebil u scény ve strip clubu, kdy mu ze slipů čouhaly megavytahaný svraštělý koule. Jinak je to spíš taková příjemná polohraná komedie. Má to trochu i příběh, který docela funguje. Ten malej špekoun byl vtipnej a měl jsem z toho opravdu dobráckou náladu. Klasické Jackass filmy mě ale baví více. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neměl celou bandu, co se motá okolo Jackass, příliš v lásce. Tento humor se mě totiž ve většině případů naprosto netýká a také se mi nelíbí. Ale Bad Grandpa mě poměrně překvapil. Líbí se mi, že sled taškařic, které připravují Jackass na náhdoně kolemdoucí měl v pozadí i jistý příběh nebo dá se říci nit, který by je spojovala dohromady a dávala jim tak větší smysl. Stále mi přišla většina vtípků naprosto nevhodných, ale párkrát jsem se opravdu zasmál. Nicméně maskování Johnyho Knoxwilla bylo vynikající. Opravu bych ho nepoznal. Poprvé a také s největší pravděpodobností naposledy. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Já tenhle pokleslý humor miluji a bavil jsem se nadmíru dobře. Už v samotném Jackass patřily scénky s dědouškem Irvingem k tomu vůbec nejlepšímu. Ten malej harant také nemá chybku. Poslední taneční vystoupení je parádní. V průběhu celé stopáže se střídají scénky dobré s perfektními. Když nepočítám vatu mezi nimi, která netrvá dlouho, tak nelze najít jedinou chybičku. Dlouho jsem se u ničeho tolik nenasmál. Knoxvillovi tohle sedí a já mu moc děkuji za prodloužení života. Tak proč nedát 5*, že? ()

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Bad Grandpa, v titulu sice lákající na značku Jackass, čerpá v tomto celovečerním filmu mnohem z více z Boratovského přístupu, kdy jsou jednotlivé skeče zapojeny do zamýšleného scénáře. Narozdíl od něj se ale tvůrcům buď nepodařilo vyprovokovat nějaké zabavnější reakce od neherců (s několika výjimkami jako například maminka na dětské soutěži krásy která jako jediná z celého sálu začne tleskat, aby se po prvním tlesknutím zarazila, a se studem složila své ruce v klín), nebo scény ustřihli příliš brzo. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

I přesto, že dojde také na kvantum vyloženě pitomých scének, je nejnovější Knoxvilleův film spíše přehlídkou překvapivě fungujícího trapného humoru a těžkotonážních taškařic. U mnoha scének jsem solidně potrápil bránici, jindy se zase podivoval nad tím, kolik hloupých tlustoprdů dnes Ameriku obývá. Johnny z lidí blázny dělat nemusí, pokud jimi již jsou. Hovádka z MTV to navíc celé pojali jako celkem dramatický příběh, takže se to opovažte nějakým omylem pustit svým prarodičům - to by bylo infarktů! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • V 63. minúte môžete vidieť, ako vchádzajú do mesta Knoxville v štáte Tennessee, kde sa hlavný hrdina Johnny Knoxville narodil. Zaujímavý je aj rok založenia mesta Knoxville - 1791. Johnny Knoxville sa narodil v roku 1971. (zetpi)
  • Natáčanie filmu trvalo 60 dní. (Kefas21)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama