Reklama

Reklama

Voják 3: Na domácí frontě

  • USA The Marine 3: Homefront (více)
všechny plakáty
Trailer 2

VOD (1)

Seržant Jake Carter se vrací po delší misi domů, kde ho však nečeká žádný odpočinek. Jeho sestru unesli násilní extremisté. Carter ji musí zachránit, a tak se na vlastní pěst vydává na nerovný souboj s teroristy, jimž velí velmi krutý vůdce. Času není nazbyt, a aby Carter dokázal zastavit hrozící masakr, bude muset - jako správný americký hrdina - podstoupit pro záchranu tisíců nevinných životů oběť nejvyšší. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Miluju béčka, jak nový tak starý, Voják 1 a 2 za 4*. Ale tohle ? Mizerný scénář a příběh, respektive požadavky teroristů ? No sakaraaa.. akční scény zde byly a bylo jich dostatek, ne kvantum, ale vůbec nezaujaly, jak ze špatně zabraného úhlu počítačové hry. Hlavní hrdina mě nezaujal a krom toho zde nmá až tak prostoru a občas vystřelí a to je vše. Chování postav je fakt nelogické a někdy i trapné, hlavně, že hlavní zajatkyně furt řvala motherfucker! Konečná scéna ztrapnila film v totální ubohost. Nemůžu dát ani hvězdu a až budu film komentovat (do neděle sesmolím koment- musím rozmyslet) tak nevím co tam mám psát, ale snažit se budu co nejpřesněji a nejpoctivěji. Akce nezaujala, nic nezaujalo. Prvních 30 minut totál nudy a nuda pokračovala, strašní teroristi.. no hruza .. jeden z nejhorších akčnáků... a to jsem hodně mírný při béčkách, které mám rád.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

AdamesWWE

Jsou tam aspoň fighty? Mně spíš jde o kameru, hele. Pokud se na akci dá koukat, tak to beru, pokud se kamera třese, tak to nechci................. dneska jsem jeden takovej akčnák viděl, fuj !!! 

AdamesWWE

AdamesWWE (hodnocení, recenze)

Toto za nič nestojí, obstojný Miz, záporaci sa dali, akcia o hovne, príbeh nudný. nezážívné podpriemerné béčko.

na příspěvěk reagoval Ouwen

roning85

roning85 (hodnocení, recenze)

Film sa zacina vojakom ktory sa vracia zo sluzby domov na 2 tyzdne. Rodicia mu zomreli zostali mu iba dva sestry. Neskor zajde do baru na pivko kde stretne svojho starsieho kamosa a trochu pokecaju. Jeho  starsi kamos sa zapletie v baru s jednym okoloiducim do bitky ktoremu pomoze atd...  Jeho sestra chodi s jednym chalanom (ktory kedysi predaval drogy) samozrejme bratovy sa nepaci. Jeho sestra je s tym chalanom na smetisku a opravuje svoj motor ktory sa mu pokazil. Zrazu zahliadne na druhej strane ktoru rozdeluje rieka nejakych chlapov a stane sa svedkom vrazdy  (zareve jak male decko - typicke zeny). Ony ju budu pocut a nasledne ich chytia a unesu. No a tak zacina akcia (od 30 min.) ako ju ide brat hladat atd... 

na příspěvěk reagoval Ouwen

Uživatel roning85 smazal svůj příspěvek.

Uživatel AdamesWWE smazal svůj příspěvek.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Omg, opět únos ženy, chjo... Je strašně moc námětů, pro Marineho, např. vrátí se domů a město bude zkorumpovaný, ale nevím, potřetí asi už neskočím na únos ženy...

AdamesWWE

AdamesWWE (hodnocení, recenze)

FloTin: Uvidím ako sa bude Miz hodiť do tej úlohy, ale myslím si že Cena je lepší herec ako Miz.

Reklama

Reklama