Reklama

Reklama

Kdo přežije - Palau

(série)
  • USA Palau
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Desátá řada úspěšného amerického pořadu se natáčela na ostrově Koror. Tento ostrov spolu s okolními ostrůvky tvoří stejnojmenný spolkový stát Koror, který spolu s dalšími 15 státy tvoří federativní republiku Palau. Souostroví Palau leží v Tichém oceánu asi 500 km východně od Filipín. (obivan568)

Recenze (64)

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER Za prvních deset řad se ještě nestalo, aby jeden kmen natolik drtil ten druhý. A kdo by na začátku řekl, že to Kororové budou mít navrch nad Ulongy. Závěr už byl docela jednoznačný, protože holky se připravily o šanci bojovat o onen milion dollarů. Zatímco Ian i Tom věděli, že jim k tomu stačí dostat do finále Katier. Oblíbenci: Ian, Stephanie Favorit: Tom, Ian 73/100 **** ()

The Graduate 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY Další výborná řada, tentokrát sice celkem „pohodová“ a bez výrazných blindsidů, ale i tak hodně zábavná se sympatickými hráči a s několika nej: nejvíce vyhraných výzev jedním kmenem a jedním hráčem, nejdelší výzva, nejvíce remíz na kmenových radách a dosud největší počet hráčů. Na atraktivitě nic neubírá ani obrovská převaha Kororu. Obrovským plusem je podle mě také asi nejzaslouženější vítěz vůbec. Tom se svou skvělou a přitom čestnou hrou od začátku dominoval a svou cestu za titulem Sole Survivor si kromě toho vydláždil i pěti individuálními imunitami. ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoiler/y. Jedna z dosavadních nejlepších sérií. Zpočátku jsem fandil Ulongům, měli zajímavější hráče. Prďola James, který si hrál na největšího tvrďáka mě snad bavil mnohem více než Fairplay Johny. :-D Moje srdce si zasloužila Angie, která měla vydržet do sloučení.. Vůbec jsem nepochopil na co byl kmenu již zmiňovaný James. Před sloučením jsem se zaměřil na Steph, která byla jednou z nejlepších přeživších všech sérií. No a posledním koňem, kterému jsem fandil byl Tom, který si výhru pracně vybojoval. Naopak mi vadili Coby, Caryn, Ian a Janu. Ian mě svou blbostí nejednou pobavil a ukázal, že jeho strategie stojí za velké kulové. Hodnotím - 8/10 ()

AntonG. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem fajn série, s docela zaslouženým vítězem. Popravdě, kdyby vyhrála ta osoba, co nakonec skončila na 2. místě, tak už bych asi na Survivora zanevřel... Nicméně o dost více jsem to přál osobě, co skončila 3. Ale bohužel, během posledních 2 dílů se dopustil úplně zbytečných chyb, důvěřoval nepravé osobě...Jedna ze sérií, kde se casting vydařil. Oblíbenci: Ian (především), Tom, Angie, Stephanie Neoblíbení hráči: Coby, Katie, James Kočka série: Jenn ()

kepiash 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někomu možná mohla tato série v porovnání s jinými připadat o poznání nudnější, ale za mě to tak určitě nebylo. Nemalou roli na tom možná hrál fakt, že jsem od začátku fandil kmeni Koror a do konce to dotáhli moji oblíbenci Tom a Ian. Navíc měla tato řada hned několik památných momentů, jako Stephanie přežívající v troskách kmene Ulong nebo Ianovo dojemné vykoupení. Zajímavé bylo i prostředí džungle s troskami vojenské techniky. Sečteno podtrženo - u mě dobrý. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Tato série je dodnes jediná, kdy nedošlo ke sloučení kmenů.  Série byla také první, která měla na svém začátku 20 soutěžících. (Hidan)
  • Na základě série proher jednoho kmene zůstal v tomto kmeni jen jeden hráč. Právě tato situace vedla producenty k nápadu uvedení speciálního prvku hry - ostrovu vyhnanství. (Zdroj: kdoprezije.cz) (x_silver)

Reklama

Reklama