Reklama

Reklama

Open Grave

  • Velká Británie Open Grave
Trailer 1

Muž sa prebudí v otvorenom hrobe plnom mŕtvych tiel. Postihla ho strata pamäti, a preto nevie, kto je, ako sa na toto desivé miesto dostal a či je vrahom tých obetí on sám alebo niekto iný. Zachráni ho tajomný muž a dostáva sa do domu plného cudzincov, ktorí taktiež trpia stratou pamäti. Pri odhaľovaní záhady, kto je vlastne vrahom, sa začína boj o život. (kubqo)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (133)

Fox85 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych tento snímek nezatracoval, jako to tady činí někteří oblíbenější hodnotitelé. Má rozhodně svoje mouchy, ale je to podle mě jiný a (za mě) originální pohled na ... (doplňte si po shlédnutí, nebudu spoilovat). Herci také odvedli celkem solidní výkony, na oskara to není, ale na malinu taky ne. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Opäť len taký priemer, ktorý občas pošteklí peknými zábermi a napínavými scénami (viac ako dve však neboli), ale ako celok v podstate nemá čím zaujať. Kým sa film stihne rozbehnúť do akých takých obrátok je už v podstate koniec. Škoda, lebo námet to nebol najhorší a aj poteciál tento film určite mal. Čo z toho keď 80 % stopáže tvorí pobehovanie hore dole po lese, hádanie sa a lezenie z jamy plnej mŕtvol. 60 %! ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Já legenda a Podivní sjednocený do jednoho filmu, přičemž z prvního postrádá naléhavost a z druhýho styl. Skvělej úvod a téměř fenomenální závěr je tak za doprovodu slušnýho soundtracku naprosto sesazenej veškerým děním mezi tím, jelikož se tam neděje nic relevantního a děje-li se něco podstatnýho, vlastně vás to nezajímá, protože to nemá žádnej šmrnc ani vizi. Dokážu si to představit podstatně epičtější, drsnější, dějově rozmanitější a dynamičtější, ale hlavně mnohem líp natočený. Tohle je nuda! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dost rozporuplný film, takže hodnocení od pěti do odpadu docela chápu. Začátek je určitě zajímavý a tajemný. Tento typ filmu, ve kterém se vše objasňuje v jeho průběhu, mám rád. Tady ovšem tvůrci úplně to objasňování nezvládli a druhá polovina je taková mírně chaotická, ne tak úderná, jak by bylo záhodno a závěr mohl být taky nápaditější. Nicméně pointa je solidní, škoda že nás k ní tvůrci nenasměrovali jiným, o něco lepším příběhem. Za mě slabší trojka. 55% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidní horůrek,který mě navnadil přítomností Sharlta Copleyho,lehce odradil místním hodnocením a nakonec celkem příjemně překvapil.Jistě existuje spousta lepších a i Open Grave se místy ocitá v lekhé zmatenosti,ale existuje i spousta horších,které nedokáží diváka udržet,natož zabavit.Otevřenému hrobu se to u mě povedlo a aniž bych to čekal,4 hvězdy si zaslouží...70% ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama