Reklama

Reklama

Extrémní případy

(pořad)
  • Slovensko Extrémne prípady

Obsahy(1)

Extrémne prípady z produkcie TV JOJ prinášajú sériu súdnych prípadov, ktoré boli zinscenované na základe spisov z reálnych súdnych procesov. Jedná sa o kontroverznejšiu a vyhrotenejšiu verziu relácie Súdna sieň (od r. 2008), ktorá rovnako pochádza z produkcie tejto televízie. (FIBO)

Recenze (25)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tahle odnož soudní síně z titulkem extrémní případy už mi tak zábavná nepřišla. Ze začátku ještě jo, ale jak už se to furt potom opakovalo dokola to jest cigán, cigán a eště raz cigán, tak už to byl opravdu docela extrém. Pár dílů jsem sjel, ale pak mě to přestalo bavit. Kontroverzní a vyhrocený to možná je, ale jak už nedokážou přijít z žádnou originalitou a řeší se furt to samý, tak to ztrácí drajv. 3* nedám, dávám 2*, páč jsem zdaleka neviděl všechno no a vidět to komplet, tak jdu možná ještě níž, takhle tomu dám 45% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Platí v podstate to, čo som opísal v komentári k Súdnej sieni, avšak je to o niečo ešte horšie, je to šialene vyhrotené a už menej reálne. Je tam akoby snaha vyžívať sa vo zvráteninách tak, ako to je v Extrémnych rodinách, len tu je to pochopiteľnejšie, kedže ide o súd. Podfarbenie v mnohých dieloch cigánskou hudbou, aby to nejak odlíšili od Súdnej siene u mňa nič nemení, dokonca sa mi to veľmi ani nepáči. Veľká slabota. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

„Táto televízna show, ktorá je imitáciou skutočných súdnych procesov, je úplným vrcholom toho najúbožejšieho hereckého vystupovania. Neherci v úlohách svedkov, obžalovaných, poškodených, sudcov a ďaľších súdnych zriadencov sa snažia dramaticky priblížiť súdne konanie. Lenže jediné čo sa im darí je dokonale sa strápniť. Toľko hereckého primitivizmu neuvidíte ani v ochotníckom divadle niekde v Hornej Dolnej...“ Tieto slová som napísal v komentáry ku relácii "Súdna sieň". No a "Extrémne prípady" sú akýmsi bonusom, či skôr vyšším levelom, "Súdnej siene". A v čom je to vlastne extrémne? No proste v tom, že tu ide o prípady spojené s neprispôsobivým rómskym etnikom. Cigáni na súde. Extrémny odpad! ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Baví mě to.. Zajímavé procesy, často se u toho i nasměju.. Jen bych tam možná uvítala někoho, kdo umí alespoň malilinko hrát.. Jen trošičku!!! Herecké (ne)umění účastníků je žalostné a tenhle pořad tím padá opravdu hodně, hodně dolů... ()

DavidAAAA

všechny recenze uživatele

Platí to samé co u Súdne siene. Jen je to vyhrocenější, vtipnější a některý šmejdi by zasloužili seřezat. Cikán bojující o mobil, blázen který chce opravdický tank, ale i stará paní nasilím vystěhovaná na ulici...). Neherci nehrajou, ale má to nápad, má to pointu, je to fajn. Jen nekoukat na víc dílů najednou, to byste asi televizi vyhodili z okna.Hodnotit nelze Něco mezi 100% a odpadem. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama