Reklama

Reklama

Exeter

  • USA Backmask (neoficiální název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V starej, opustenej nemocnici, ktorej priestory v minulosti slúžili na liečbu detských pacientov s psychickými problémami, jedného večera prebieha teenagerská párty. Keď už sa v ranných hodinách začína väčšina z mladých poberať domov, niekoľko jednotlivcov zotrvá, aby si predĺžili zábavu vyvolávaním duchov. Už čoskoro sa všetci presvedčia, že zahrávať s mŕtvymi dušami sa neoplatí. Duch, ktorý sa vráti zo záhrobia, je mocný, pomstychtivý a túži ich všetkých vidieť umierať. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Exeter“ je výdobytek moderního hororu v tom nejhorším smyslu slova. Je to neoriginální podívaná, která není zábavná, ale snaží se za každou cenu přijít s příběhem, který v současnosti letí, aby zde byla větší pravděpodobnost, že se na to někdo podívá. Jenže tomu chybí cokoli navíc, nemluvě o tom, že snímek vlastně ani není děsivý. Marcus Nispel je pro mě nudný režisér, který z daného tématu nedovede nic vytěžit. ()

stration 

všechny recenze uživatele

No, tak Marcus Nispel se definitivně zbláznil a natočil totální sračku. Celý film je změť zoufalství a nepochopení toho, co právě točí. Chtěl Marcus natočit horor nebo komedii? Chtěl duchy, vymítání nebo slasher? Myslel to vůbec vážně? Postavy neustále pobíhají sem a tam, skáčou si na záda, v jednom kuse chlastají, fetují a mluví jak elitní jednotka z Predátora. Nikdo neví proč, co vlastně hledají, jestli mají vyvolávat duchy nebo honit vraha a tak je to pořád dokolečka. Tím se celé veledílo stává dokonce neuvěřitelně nudným. Závěrečný twist je stejně blbý jak celý film. Střih je dokonale zmatený, takže když se perou dva, vypadá to, jako kdyby se rvali čtyři a naopak. Jediný klad je dobře vypadající gore, kde jsem se nejednou pobavil (mrkající půlka ksichtu). Výsledek je ale těžká slabota, která jen dokazuje, kam až může kdysi nadějný hororový režisér klesnout. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak se budu zase jednou plavit krvavou řekou proti proudu a hrdě prohlásím, že se mi to líbilo. Langa mám v oblibě už nějakej ten pátek, takže jeho přítomnost mě potěšila a jako jeden z mála mám rád i rejžu Nispela. Bonusem navíc je opuštěná psychiatrická léčebna nebo ,chcete-li , nemocnice. Vraždy jsou docela slušný jatka (kartáčky jasně vedou, v těsném závěsu je sekačka a na třetím místě srp) . Démon, co nám skáče do "hrdinů" je solidní psychouš a nejvíce se mi líbil v podání blondýnky (scéna se skříní je hezky mrazivá) . Film nenudí, herci jsou v pohodě, občas se člověk zasměje a celkově je to bezva zábava, tak se nenechte odradit hodnocením a zkuste to :-) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď je človek v pohode, dá sa na tomto filme, dosť dobre zabaviť. Hlavne pri niektorých scénach sa nedalo nesmiať sa. Asi najviac utkvela tá, keď hľadali exorcizmus na internete, to bola iná haluška. Tu je asi aj najväčšia chyba filmu, že neviem či je to paródia na podobne horory alebo sa len vobec nebral vážne, a tým dochádzalo k totálnym úletom a k debilným chovaniam postáv. Niektoré gore sceny sa vydarili a to je asi aj jediné, čo sa v tomto filme vydarilo, okrem dobre zvoleného prostredia.. Lebo scenár bol fádny a herecké prejavy slabé . Vybíjaná to bola veru vynikajúca, ale čo sa týka exorcizmu a všetkých jeho súčastí, bol veľmi slabý. Slabé 3*. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia mladých ludí si urobí párty v bývalej psychiatrickej liečebni. Všetci sa dobre bavia a na druhý deň ráno sa pre pobavenie rozhodnú o komunikáciu s duchom. Nedopadne to dobre a najmladšieho z nich posadne zlý démon. Jeho kamaráti sa mu snažia pomôcť exorcizmom, ale situáciu ešte zhoršia. Démon túži po tom, aby bola jeho pravda odhalená, a tak sa rozhodne ubližovať luďom pokial mu nepomôžu. - Celkom dobre fungujúca zábavná ducharina. Tento film sa vôbec neberie vážne ale napriek tomu to funguje. Velmi sa mi páčila partia, ktorá sa tu zišla. Tlouštík, Smažka, Sexoš, Svätúšik a dve dievčatá. Tí nemajú ani trochu rozumu a tak vykonávajú exorcizmus podla videa na YouTube a ďalšie nezmysly. Príbeh bol prehladný už od začiatku. Pár zabití vyzeralo tiež fajnovo a záver ukázal všetko potrebné. Pre mňa je to slušný priemer, pri ktorom som sa pobavil. + herec z Grace ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Řeka, kterou lze vidět na začátku filmu, byla do filmu přidaná digitálně, jelikož poblíž nikde žádná řeka není. (Polgedney)
  • Film měl pracovní název Blacmask, ale v prosinci 2014 byl změněn na Exeter. (Terva)

Reklama

Reklama