Reklama

Reklama

Nitro Circus

  • USA Nitro Circus: The Movie (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Nitro Circus nabízí adrenalinem nabité kaskadérské výkony, které jste dosud neviděli, i legrační kousky v podání jezdců světově proslulé skupiny Nitro Circus pod taktovkou Travise Pastrany. Tento ryzí šílenec, jeden z nejznámějších představitelů motocyklové akrobacie, je hlavní postavou skupiny neohrožených, odvážných a vynalézavých bláznů, která předvádí ty nejnebezpečnější výkony v plné kráse… a jen pro vás! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

Dm1tr1j odpad!

všechny recenze uživatele

Moje komentáre si aj tak nikto nečíta, tak si píšem čo chcem :). A tento film je blbosť, jedná otrepaná reklama na super tlsté nápoje. Triky sú o ničom a nedokončené naozajstné bláznovstvá by vyzerali inak, keby sa naozaj našli psychopati čo by sa nato dali. Toto sú len tlstí a hlúpi amíci čo si zarábajú na drogy.... ()

Maik22 

všechny recenze uživatele

Tak tihle "típci" a jejich kaskaderské kousky mě vážně pobavili. Dokonce musím říct, že jsem se bavil ještě více než koukání na Johnnyho Knoxvilla a jeho Jackass. Chrozně rád bych tuhle show chtěl viděl na živo, takže tiše budu doufat, že dorazí i někdy k nám do republiky. Zážitek to musí být fantastický. ()

Reklama

Crybaby 

všechny recenze uživatele

"Musíte prijať fakt že smrť je možnosť." Vidieť partu bláznov ako sa snažia prekonať sami seba a následne aj navzájom by nebolo tak poučné a zmysluplné keby bola zložená z iných členov. FMX X-Fighters, X Games, všetky tieto veci som odmalička pozeral a preto mi tento film/dokument zahral na tu správnu vlnu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Umím skočit tři salta s dvěma vruty na tříkolce, ale ty dopady hlavou na beton mi zatím nedělají příliš dobře. Proto se občas podívám na ty, kterým za podobné šílenosti někdo platí a tentokrát jsem byl hodně spokojen. Jízda na motorce přes napuštěný bazén, skákání s Monster Truckem přes údolí, válení sudů s autem či přeskakování mezi mrakodrapy jsou kousky, které si nyní pozorně rozeberu v elektronické tužce u videa a v některém z příštích životů se na ně určitě vrhnu. Zatím jsem však příliš hrdý na celistvost svého skeletu a nepoškozenost většiny orgánů. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nitro Circus je něco jak Jackass. Po stránce obtížnost triků je na mnohem vyšším levelu, ale bohužel postrádá humor. Před triky i všemi, kteří v sobě najdou tolik odvahy se do daného kousku pustit je nutné samozřejmě smeknout. Adrenalin se mi zvedl pouhým pohledem na jednotlivé kousky. Nedovedu si představit, kolik ho mají v krvi samotní aktéři. Celkové zpracování je rovněž úžasné. V HD kvalitě se jedná o pastvu pro oči. Téměř 4*. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Většina kaskadérských kousků, které jsou ve filmu předváděny, se musela točit v Panamě, protože v USA bylo jejich provedení bez jištění zakázáno. (TheTrox)
  • Na konci filmu a v záverečných titulkoch hrá v pozadí kapela DropKick Murphys. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama