Reklama

Reklama

Vikingové - Série 6

(série)
všechny plakáty
Trailer
Irsko / Kanada, (2019–2020), 15 h 16 min (Minutáž: 44–51 min)

VOD (1)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Na začátku závěrečné řady je Bjorn králem Kattegatu, Ivar se skrývá v Rusku a Lagertha plánuje mírumilovný odchod do ústraní venkovské farmy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

UhLee 

všechny recenze uživatele

6. série - (6,5/10). Po shlédnutí páté série bylo každému jasné, že šestá už bude natahování a šťavení celé značky. Jsem rád, že History aspoň trochu procitlo a šestou sérií to celé zakončili. Nebylo to špatné. Dočkali jsme se tady hodně epických smrtí na které budu dlouho vzpomínat. Linka v Rusku byla také hodně pěkně zakončena a uzavřena. Největším plusem v šesté sérii byla pro mě huba a kamera. Hudba byla u Vikingů vždycky parádní, ale tady se vážně překonali. To ani nemluvím o až místy artové kameře. To negativní jsem viděl v lince na Islandu. Ubbe si vybral Černého Petra a dost mě jeho linky nudily, než přijeli do Země Zaslíbené. Pokud se bavíme o celkovém pocitu, tak ve mě převládá spíš spokojenost, protože ten poslední díl se jim dost povedl. Nebyl to žádný zázrak.. To samozřejmě ne, ale myslím si, že ti co se na seriál dívali už jenom pouze z principu (můj případ), tak mohou být spokojení. Nejlepší epizoda: Král králů (S06E11) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6.série byla zajímavější než 5 díky objevení země Ruské, ale to je tak všechno. Seriál už přešlapuje na místě. Na jednu bitvu divák čeká 9 dílů, všechny zajímavé postavy jsou pryč a zbývají jen ty otravné. Největší paradox mi příjde, že jako jediný přežil ten nejméně zajímavý charakter z celého seriálu. Nenudil jsem se, ale koukal jsem spíše z principu. Vizuálně na tom prachy nejdou vidět vůbec ve srovnání s první sérii. 6/10. ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá série už byla podle přespočetná. Už toho bylo moc. Poměrně očekávané převraty a neustálé vraždy. Navíc, pokud se seriál držel legend a nějaké historické linky, tak teď to šlo totálně do kopru. Na jedné straně postavy, které plní úlohu jiných a na druhé ty, které by měly být nositeli těch událostí. Prostě trochu postavené na hlavu. ()

italka63 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá polovina závěrečné řady poněkud zvedla kvalitu, absolutně skvělá, důrazná hudba, precizní kamera. Kostýmy konečně na vyšší úrovni a pečlivějším propracování.Velmi dobré ztvárnění bitev. Herecky opět dobré, Ivar výborný. Co se děje týče, docela mne mrzí, že v nějaké retrospektivě nedostal víc prostoru Ragnar s Lagerthou, oni byli ti hlavní, od kterých se děj odvíjel. Takže ty čtyři hvězdičky to budou, pro všechny tam nahoře ve Valhalle, kde se celý den muži bijí pro potěšení Bohů, aby večer s nimi mohli zasednout k velké hostině. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavým směrem se vydala 6. série. První díly byly slabší, pak se to zase vcelku vyrovnalo. Příhody z Heptarchie nahradil Kyjev, kupodivu byl čas i na návrat na Island, rozloučili jsme se s Lagerthou... Je hezké vnímat, že by to mohlo pokračovat do nekonečna, objevitelské cesty na západ, Grónsko, nové zážitky na Hedvábné cestě na východě. Uvidíme, zda současná omezení nezruší plánované pokračování Vikings: Valhalla. ()

Galerie (569)

Zajímavosti (15)

  • Když začnou vojáci zasypávat mrtvé důstojníky v jámě, tak jeden z nich se hýbe. (Duoscop)

Reklama

Reklama