Reklama

Reklama

Experiment Philadelphia

(TV film)
  • Česko Neviditelná loď (více)

Tajný výzkumný projekt má oživit pokus z 2. světové války, kdy válečné lodě měly být neviditelné. Tento experiment může mít ale nedozírné následky... Pokus obnovit deset let starý vládní experiment má hrozné následky. Způsobí díru ve struktuře prostoru/času a zaviní, že se znovu objeví stará slavná válečná loď USS Eldridge z 2. světové války, která zmizela před 70 lety. Ale když si loď klestí cestu městy napříč kontinentem, jediný člověk, který na Eldridge přežil se musí spojit se svou vnučkou, aby zastavili loď dříve, než roztrhá zemi. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (32)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Další celkem obyčejná inspirace filadelfským experimentem natočená jen proto, aby to bylo zajímavé, aby tam bylo něco ze skutečných dějin. Asi si fakt budu muset najít nějaký dokument, který se tomuhle tématu věnovat, protože žádný film mi zatím nepřinesl to, co jsem chtěl. Nějaké mysteriózní drama. Jen samé akce. Tohle je ale i celkem průměrné. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

První věc které jsem si všiml byly slabé herecké výkony patrné od prvních minut, následovali slabé triky viditelně na ně moc peněz nebylo a ve filmu jich bylo celkem dost takže pořádné by stáli pěkný balík. Adi čtvrtinu filmu jsem si myslel že režisér je blb, ale scénář není špatná, pak se zhoršil takže teď přemýšlím která slabá složka vlastně vadila nejvíce. Potěšili mne alespoň odkazy na konspirační teorie kolem skutečného experimentu, i když byl ten experiment skutečný? Dokážete si někdo představit že novou technologii otestují na bitevní lodi plné mariňáků, no nevím ale řekl bych, že většina experimentů začne v malém a při úspěchu se aplikuje na větší a větší objekty. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Puvodni film jsem videl jeho tragicky pokracovani taky no a tenhle remake byt je hodne nizkorozpoctovej a nevedel jsem co od nej cekat a bal jsem se ze bude taky srackovni se nakonec docela povedl triky sice obcas mizerny ale zase je tu to atraktivni tema zajimave podany takze nakonec celkem prekvapive vydareny becko ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mě ta první půlhodina docela bavila. Zjevení lodi, vývojářská agentura, zapojení "obyčejných" lidí a jeden cestovatel v čase. I přes mizerný rozpočet to nemuselo být úplně tak zlé. jenomže pak se to zvrtlo. Začalo se utíkat, všichni se chovali jak idioti, pavědecká teorie střídala idiotskou studii a do toho všeho se ještě zjevil Malcolm McDowell. Každopádně tohle je téma, kterého by se mohla chytit nějaká větší produkce. Ostatně od Tajemné záře nad pacifikem nějaký ten pátek uběhl. 30% ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že začátek ve mě vzbudil naději, že tentokrát odpadovat nebudu! Jenže po půl hodině, která se pohybovala na úrovni jedné a dvou hvězd se to zase zvrtlo v totální kravinu, kde všichni furt někam běhaj, zlý šéfové sedí za počítačema, a protože jsou zlý, tak je v jejich laboratoři míň světla než v pytli plnej brambor a jako bonus se tu řeší válečná loď, která třeba..teď pozor...SPADLA NA MRAKODRAP.....to nevymyslíš prostě....a když tam jedinej jakoby hodnej začne metat blesky jako Raiden v Mortal kombat, zlomil jsem hůl už úplně. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama