Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David po tragickej autonehode prichádza o svoju milovanú manželku. Po sérii vyšetrení mu doktori náhodne zisťujú smrteľnú chorobu lymfatických uzlín. Jedinou záchranou sa pre neho stáva transplantácia kostnej drene od jedného z rodinných príslušníkov. Požiadanie rodičov o pomoc v ťažkej životnej situácii však otvára množstvo tajomných otázok Dávidovej holej existencie, siahajúcej až do obdobia pred druhou svetovou vojnou. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Plně mysteriózní snímek klasického španělského střihu. Podivný zavřený děcka, návaznost na španělskou občanskou válku - zní to jako vykrádačka Prince bez království, že? No zas až tak daleko to všech směrech určitě nejde, ale špatné to rozhodné není, čehož je dosaženo protínáním dějové linie z doby již zmíněné občanské války a linky ze současnosti, kdy až do samého závěru ta první válcuje druhou. Na konci se karta obrátí, když se vše rozčísne v už slušně děsivém finále. Já jsem byl celkem spokojený, i když od Španělů by se dalo čekat trochu víc. Slabší 4 hvězdy si zde dovolím udělit. 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Insensibles“ může někoho nudit. Někoho ale zase nadchne tím, jak je nepříjemný, jak se dokáže zatnout do vaší páteře jako drápy nějaké šelmy. A právě tohle se mi na filmu líbilo, protože tady jsou scény, které jen tak někde neuvidíte a jsou to scény, které si budete pamatovat. Ne každý film tohle dokáže a v hororovém žánru to bohužel platí také. „Insensibles“ je příjemnou výjimkou. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

David po tragickej autonehode prichádza o svoju milovanú manželku. Po sérii vyšetrení mu doktori náhodne zisťujú smrteľnú chorobu lymfatických uzlín. Jedinou záchranou sa pre neho stáva transplantácia kostnej drene od jedného z rodinných príslušníkov. Požiadanie rodičov o pomoc v ťažkej životnej situácii však otvára množstvo tajomných otázok Dávidovej holej existencie, siahajúcej až do obdobia pred druhou svetovou vojnou. Čo už títo španieli nevymyslia. To je ako komplikovaný prechod Barcelony do útoku. Barca má, ale Messiho. Bohužiaľ Juan Carlos Medina túto jeho úlohu "strelca" neprebral. Síce sa mu podarilo namiešať originálny drink, ale ako keby pracoval len z farbami a na to najdôležitejšie, na chuť, úplne zabudol. Veľmi nudné, zdĺhavé, monotónne dielo, ktoré zaujme jedine príbehom - 40%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CHTĚL JSI POZNAT PRAVDU“...... /// O zajímavejch věcech v pomalým tempu. Doktor pátrající v minulosti, příběh plnej šílenství, smrti a bolesti…. postupně mě tohle vyprávění proti proudu času baví. A vlastně mě to baví celkem dost! Thrillerový a dramatický zážitky, dávkovaný postupně… tahle story není žádná rychlokvaška. Pomalu přidává na rozluštění tajenky a nakonec spravedlivej plamen pohltí…. (Tohle mně vážně takhle v sobotu v noci sedlo!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nehty si doma vodlupujem jen tak pro zábavu. 2.) Hledám v sebepoškozování většího frajera, než su já! 3.) Thx za titule ,,Ricci“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to tak, že chlapec mal zapálenú ruku a vobec nič necítil, polial benzínom dievča, ktorá ale z toho moc nadšená nebola. Tak som čakal pointu prečo aj som sa dočkal, ale teraz som pre zmenu nebol nadšení ja. Striedala sa tam minulosť a prítomnosť,bola tu zakomponovaná druha svetová vojna, ale aj tak tomuto filmu to už nepomohlo. Od momentu, keď som zistil pointu, už ma tento film nebavil, a už som ho dopozeral len s princípu.A hlavná postava Davida mi po celú dobu filmu pila krv, bol mi nesympatický. Poslednej dobe Španielskym filmom ide karta, ale v tomto prípade to nevyšlo. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama