Reklama

Reklama

Butcher Boys

  • Kanada Butcher Boys (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušný Indie film pro TC-massacre fanoušky! Duane Graves, Justin Meeks nám servírují HODNĚ nízkorozpočtový film,což je celkem škoda, protože Butcher boys už od 5 Minuty nabere slušné tempo a nepoleví až do KONCE. Skupina záporákú/kanibalů byla na filmu to nejlepší a nechybí i slušná porce Gore,ale kazí to nepřehledný střih. Ve filmu je jedna hodně nepříjemná,nechutná scéna, ze které mi je nevolno ještě teď díky které si film zaslouží pozornost. 60% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Noo to byla slušná divočina!! Začíná to tak nějak tradičně tuctově. Partička mladejch, provokujících si začne s nabušenýma grázlíkama v nočním městě. Ti je začnou pronásledovat, dojde ke konfrontaci, která ale není žádná "přesdržka", ale docela brutální masakr některých z nich. Ostatní prchají, prchají a prchají ... a postupně umírají. Film pak sleduje útrapy dívek při souboji o svůj život s nepřáteli, kteří se vyjeví jako úplně něco jiného, než se zdáli býti ... :-) Začne naprostej WTF šílenej, zběsilej marast, kdy sem vůbec nechápal proč?? Co a jak, jestli nebo jinak a je to docela slušnej "mind-fuck" ... Ale mě se to líbilo dost hodně!! Takový netradičně zběsilý, bez klišoidního děje . Rozhodně to není pro běžnýho konzumního diváka, tomu to hlava nepobere ... ()

Reklama

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Nechybělo moc a šla bych až na odpad! Zachránila to jen úvodní 20ti minutovka, která ještě měla nějaký náznak atmosféry, protože pak už to byla totální slátanina, hovadina navíc příšerně zahraná a s až otravnou hudbou. Titulky snad ani nebyly potřeba protože se text celého filmu omezil jen na několik oplzlých nadávek. A poslední čtvrthodinka už pro mě byla jen jeden velký WTF moment. Sorry ale pro mě bylo utrpení sledovat takovou sra*ku, málem jsem to ani nedokoukala.... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na buranskou vyvražďovačku a ve své podstatě jsem jí i dostal. Scénář od tvůrce TCM by leccos sliboval, jenže... nejsme v sedmdesátých letech minulého století, a to, co by v té době bylo slušnou hororovou zábavou, je nyní vykastrovanou nudou. Začátek se ještě rozjede slušně a poměrně rychle, ale jakmile nastoupí honěná (myslim honěnou, né honěnou) v tmavých uličkách velkoměsta, jde to paradoxně do hajzlu. Teenageři jsou retardovaní sebevrazi, záporáci neschopní a celkem k smíchu (čuchám, čuchám člověčinu), nechybí ani pomatený děda s bouchačkou či společná večeře u jednoho stolu. Celá tahle "sranda" vrcholí absurdní střílečkou v ulicích města, kde možná pochopíte, jakou bžundu z nás měli tvůrci po celou tu dobu. Jako náhrada za počítání oveček by měl Boneboys však zabrat stoprocentně. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Môj prvý film v pôvodnom znení bez tituliek, v tomto prípade titulky ani nechýbali pretože pointu zvládne hádam každý. "Mäsiarsky" chlapci to tu rozbalili docela slušne, pár nápadov na zabitie tu bolo, takže v podstate ok. To, že sa tu spomína mierna podobnosť s Texasským masakrom docela chápem, pretože ten "obedový" stôl to trošku pripomínal. Niektoré scény mierne pobavili (slečna pri stole s otvoreným mozgom) a suma sumárum, nenudil som sa ,no od väčšieho hodnotenia film zabíja herecký amatérizmus hlavne teda štyroch mladých hrdinov. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama