Reklama

Reklama

Sto krvavých akrů

(festivalový název)
  • Austrálie 100 Bloody Acres
Trailer

Obsahy(1)

Podnikaví bratři z australského vidlákova rozjeli vratký byznys s organickým hnojivem. Zásoby fertilizéru, jehož tajnou ingredienci tvoří nadrcená lidská těla, se rychle tenčí. V palčivé situaci se objevuje trojice šťavnatých stopařů, jejichž měkké tkáně by mohly rodinnou farmu zachránit. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Trojici priateľov Sophie, Wes a James sa po ceste na koncert pokazí auto. Snažia sa ho opraviť, ale akosi sa im to nedarí. Po krátkej chvíli okolo prechádza sedliacky "típek" s menšou dodávkou, ktorého poprosia o odvoz. Spočiatku váhavý mladík nakoniec prikývne, no Wes a James musia sedieť v zadnej časti návesu. Keď sa už konečne zdá, že sa na partiu usmialo šťastie, nečakane v dodávke nachádzajú mŕtvolu muža. Komu to trojica vlastne nastúpila do auta? Je to brutálny vrah, alebo je pravda "trošku" komplikovanejšia? Pomerne dosť som sa na tento snímok tešil. Sľuboval som si podobný zážitok ako pri "Tucker and Dale vs Evil". Bohužiaľ. Tento film nedokáže spomínanému snímku konkurovať ničím. Ani vtipom, ani hororovými prvkami. Dokonca musím povedať, že som sa miestami dosť nudil. Za pozornosť stojí jedna gore scéna a dva, tri pekné zábery. Veľmi málo vzhľadom na veľké očakávanie. Záver dramatoticko, patetický. P.S., počkajte si na poslednú scénu po krátkych titulkách :) - 50%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Australskou tvorbu mám docela rád, zvláště když v ní figuruje jméno John Jarratt. Ten si zde sice odskočil ještě před natočením Wolf Creek 2, ale jen co se vedlejší role týče a moc se před kamerou neohřál. Což bylo sice mírné zklamání, ale co se dalo dělat. Musíme si tak vystačit s dvojicí buranských bratrů, kteří moc charismatu nepobrali, o to víc však hodlají prorazit ve výnosném byznysu s organickým hnojivem. A jelikož se jedná o černou komedii, byla nám slibována řada humorných situací okořeněných o trochu té krve a gore. Jenže i po této stránce nakonec tak nějak ostrouháme. Dojde sice na několik brutálnějších scén, ale žádná jatka nečekejte. Tento kousek je totiž průměrný po všech stránkách a to doslova. Jak co se hereckých výkonů a obsazení týče, tak i kvality humoru, morbidity, ujetosti a gore. Nenáročný divák by se však pobavit mohl. Hlavně žádná velká očekávání! Je však potřeba rovněž říci, že nudit se u toho taky moc nebudete, protože tvůrci si pro nás připravili i několik opravdu peprných momentek a „light“ nechutností. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná pohodička od protinožců. Pobaví jen střídmě, ale obsazení se opravdu povedlo a Reggie se Sophií jsou vyloženě sympaťáci, co dokážou film utáhnout i ve slabších chvilkách. Co se týče násilí, tak gore spíše po menších dávkách, napětí jen minimálně. A mezitím, co jedna z postav líže osmdesátiletou stařenku, druhá si honí nad plakáty s Halifaxovou, soudní psychiatričkou. A pozor, na návštěvu zajde i Mick Taylor, drsoň z Wolf Creek. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Presne takto si prestavujem hororovú komédiu,tu je presne vyvážený pomer komédia horor ani jedného nie je viac ani menej.Krvavé,svižne a veľmi zábavné.Drsné hlášky,drsný hrdina ktorému sa to drsne vymklo z pod kontroly a začne drsne všetkých zabíjať.Z hereckého obsadenia musím vyzdvihnúť drsného vidláka A.Sampsona,ktorý to uhral s prehľadom a A.McGahan ktorej tato rola veľmi pristala ale aj všetci ostatný boli dobrý. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zábavná, řemeslně velmi pěkně zvládnutá australská hororová komedie o dvou bratrech, výrobcích organického hnojiva, a třech mladých turistech, z nichž chtějí ono hnojivo vyrobit. Hororu velmi málo (řezničiny ovšem docela hodně), komedie o poznání víc. Výbuchy smíchu ale taky nečekejte, je to spíše taková příjemná, lehce úsměvná podívaná se sympatickými postavami. Dějově poměrně čitelné, ale i tak to zabaví. Na rozdíl od spřízněného Tucker and Dale vs. Evil má Sto krvavých akrů méně originální východisko, ale na mne osobně fungovala tato australská sranda o něco lépe. Silnější tři hvězdy. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa v okolí mesta Adelaide, ktoré je hlavným a najľudnatejším mestom štátu Južná Austrália. (MikaelSVK)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama