All the Real Girls

Drama / Romantický

USA, 2003, 108 min

David Wingo

Rozpočet $2,5miliónaTržby USA $549,666Tržby Celosvetovo $-(22.11.2008)

Poetický a přitom 100% pravdivý obraz jedné lásky, a taky jeden z ne tak častých důkazů toho, že i americký nezávislý film má koule...(14.7.2003)

Americké nezávislé kino, ktoré po trištvrte hodine nudy ukáže gule, aby si ich v závere samo odrezalo. Tých vrcholných 30 minút je filmová/ľudská slasť a z hlavy ich asi nikdy nedostanem. 70%(24.1.2012)

Přímý zásah; esence všeho, co na těchhle nezávislých filmech miluju.(2.12.2010)

• JohnnyD

Mám rád tieto nezávislé americké filmy, pekne sa na nich pozerá, ale All the Real Girls bol po pol hodine neznesiteľne nudný a utápal sa v prázdnych dialógoch a miestami neskutočne teatrálnych scénach. Odporúčam lepšiu americkú nezávislú romancu: Dandelion.(1.3.2008)

Nezávislé romance můžu, ale tenhle film se snaží být něčím víc, než může nabídnout. Prostřihy mezi několika postavami jsou bez ladu a skladu a pokud se tím režisér snažil dosáhnout nějaké příběhové komplexnosti, tak mu to moc nevyšlo. Souhlasím s komentářem JohnnyD. 5/10(18.8.2010)

• Dharter

Čím víc se blížíte konci, tím více nacházíte klišé.(15.9.2011)

Láska je život. Život je láska.(10.1.2010)

Největším zdrojem bolesti a nebezpečí jsou naši bližní. Váš David Gordon Green.(24.2.2009)

• d-fens

ocenenia : MFF Mar del Plata 2003 - Najlepšia herečka (Zooey Deschanel)(3.3.2010)

• Toto

Tie tupé dialógy boli na šľaktrafenie.(14.11.2011)

• ZkuKol

Zpočátku to vypadalo jako příjemná romantická "nezávislárna" s velmi křehkou atmosférou, jemňoulikatelným soundtrackem a lyrickým vztahem. Ale 108 minut?! Nekonečné dialogy?! Velmi pitomý děj?! Pointa?! Je mi líto, spíš mě to rozčilovalo, než nudilo a dokoukat to dalo práci. Přesto musím zdůraznit, že kamera a hudba "štimují," atmosféra je velmi příjemná a Zoe je opravdu velmi křehká květinka, které věříte, že dokáže člověku zamotat hlavu. Mám vcelku rád romantické i nezávislé filmy, ale tohle chce očividně být něčím víc a zároveň vůbec netuší čím. Dlouhými nesmyslnými dialogy a nudou toho určitě nedosáhne... 35%(2.6.2009)

• U_S_O

Obyčajný príbeh zo života, ničím výnimočný, bez duchaplnej pointy, so slabšími hereckými výkonmi a podaný tým najnudnejším spôsobom. Myslel som, že to ani nedopozerám ale kvôli Zooey som to vydržal :) (20%)(30.1.2011)

Jeden z těch opravdových filmů, film plný věrohodných citů a situací. Hlavní hrdina je jen kluk, není na něm nic extra a ani není moc hezký. Hlavní hrdinka je trochu praštěná a blaznivá, prostě normální holka. Je to obyčejný film vyprávěný zvláštním stylem. Opravdu se dá říct, že film je poetický obsahuje mnoho krasných scén, ale můj dojem zkazil onen závěr filmu o kterém si musí člověk udělat vlastní názor- zůstali s polu, nebo ne? a narušil tak tuto romanci, samozřejmě tu jsou ještě malé nesrovnalosti v chování: jako proč to dělá zrovna takhle, když by to každej udělal jinak. Ale je to, aspoň si to myslím, nezávislý a právě proto je to jiné než ty hrozně klasické romance a proto jestli se to někdy někomu nahodou dostane do rukou podívejte se na to.(21.7.2003)

Nejdůležitější je prokousat se chaotickým začátkem filmu. Po půl hodině se nám rozjede velmi uvěřitelná a realistická vztahovka. Nejzajímavější je ale výborně vykreslené prostředí, ve kterém se odehrává. Jde o typický americký burákov s bowlingem a dráhou pro závody aut. Hlavní hrdina je, světe div se, automechanik. Jediné co chybí jsou závody travních sekaček a banda magorů s brokovnicema a jižanskou vlajkou. Rozhodně nic pro intelektuála francouzského střihu se Sartrovou "Nevolností" v podpaží, kterého by jistě prupovídky místních uvedly na pokraj šílenství :-).(25.8.2008)

David Gordon Green opat dokazal, ze patri k reziserom, ktori su uvedomuju dobu, v ktorej ziju a ktori vedia naporcovat tu "pravu" realitu tym "pravym" divakom. Film, pri ktorom som sa citil doslova "fucked up"! Odporucam fanusikom indie filmov.(2.5.2008)

• Svadbos

Milostný príbeh s pomalým tempom. Komplikácie príbehu narúšajú tón filmu a ten nie je nikdy taký uspokojivý, ako sľuboval byť. Dobré herecké výkony a evokatívna atmosféra prekoná väčšinu prekážok, ale aj tak to nie je "Last Picture Show". Paul Schneider, herec v hlavnej úlohe je spolu s režisérom autorom scenára.(28.9.2011)