Reklama

Reklama

Věda a současná civilizace. Interaktivní rozhovory se světovými odborníky, ve kterých je prostor pro vaše otázky a komentáře. Moderuje Daniel Stach. (Česká televize)

Recenze (65)

fugyx 

všechny recenze uživatele

Dovolím si povedať, že ide o výkladnú skriňu a najlepší program ČT24! Osobnosť moderátora, Daniela Stacha, je sťažňová v tomto prípade: zaujíma sa o daného hosťa z profesijného i osobného hľadiska, má výborne naštudovanú problematiku a je jedno, či sa jedná o prírodovednú, alebo humanitnú sféru. Nemáte problém sledovať diskusiu o filozofii, náboženstve, dermato-venerológii či termo-nukleárnej fúzii. Česká televízia má v tíme jedného z najlepších moderátorov. Bez zaváhania päť hviezd! ()

Midori_Mike 

všechny recenze uživatele

Jsem velice mile překvapen úrovní tohoto pořadu! Pro mě celkem jednoznačná jednička na poli publicistiky. Nepřestává mě udivovat, jaké vzácné hosty se týmu kolem tohoto pořadu už povedlo do studia dostat. Ale hlavně - ta profesionalita, informovanost, pohotovost a zapálenost Daniela Stacha - to mě překvapilo nejvíc. Tento člověk dělá čest svému řemeslu. Byť na to vzhledově na první pohled moc nevypadá :-) . Inu opět jsem se přesvědčil o pravdivosti přísloví "Nesuď knihu podle obalu". Celému pořadu tleskám ve stoje ()

Reklama

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Možná nejlepší publicistický pořad současnosti. Velmi dobrý výběr hostů zaručuje náhled do aktuálních témat vědy a techniky. Mezi hosty bývají i nositelé Nobelových cen. Vysoká úroveň je zajištěna perfektním moderátorem. Daniel Stach, nejen že je vždy výborně připraven, navíc má schopnost pohotově reagovat a dokáže pojmout informace z širokého spektra vědních oborů. K tomu je pro diskuzi s hosty vybaven výbornou angličtinou. Jeden díl tak máme téma kvantovou fyziku a objevení Higgsova bosonu, druhý je mise Apollo, třetí výzkum kosterních pozůstatků Karla IV atd. No a nejlepší na tom je, že každý díl je zajímavý a zábavný. Vřele doporučuji. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Hyde Park mám celkom rád, občas si ho pozriem, záleží na téme a myslím, že toto je podobné klasickému programu, aj keď je podľa mňa zaujímavejší aspoň pre mňa. Je fajn, že ľudia môžu pokladať otázky z internetu, je fajn, že môžu volať, je fajn, že sa dáva priestor viacerým stranám, napríklad pri konšpiračných teóriách a preukázaných konšpiráciách, no je to o moderátoroch a réžii, ktorá z toho môže ľahko urobiť ideologický program, čo je jasne zreteľné, že to ešte nie je úplne slobodná diskusia, navyše je podľa mňa dosť krátka, lebo za ani nie hodinu sa podľa mňa žiadna téma nedá poriadne rozobrať. No považujem to za jeden z najlepších programov v televízii, napriek výhradám, ktoré mám, je to novodobá diskusia, ktorá môže mnohé ľuďom ozrejmiť. ()

Dr.Ummer 

všechny recenze uživatele

Skvělý český pořad světové úrovně. Každý host je neuvěřitelnou osobností, která se dělí o své úžasné schopnosti, znalosti, vědomosti nebo velmi silné příběhy. Každý díl je skutečně obohacující. Kvalitu pořadu udržuje tým skvělých techniků, rešeršistů a dalších. Korunu tomu nasazuje vždy skvěle připravený a charismatický Daniel Stach. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Pokud má Daniel Stach zahraničního hosta, tak pořad moderuje v angličtině a na oficiálním webu je po odvysílání dostupná i originální verze bez překladu. (ČSFD)
  • Daniel Stach na každý díl Hyde Parku Civilizace přečte v průměru 400 stran materiálů. (ČSFD)

Reklama

Reklama