Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jejich cesty dospějí ke svému konci, Anna, královna Alžběta a Markéta dají vzniknout nové generaci, která se prostřednictvím intrik, manipulace i svádění bude snažit probojovat na anglický trůn. (HBO Europe)

Recenze (3)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Trapná lovestory Alžběty a Richarda a nepovedená, hodně uboze a celkově nesmyslně působící bitva (v Anglii jistě bývá občas i dost sychravo, ale že by se 22. srpna bylo nutno brodit sněhem, to je asi poněkud přehnané) završuje dost mizerným způsobem tento jinak docela solidní seriál. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chválím vcelku podařené ukončení děje, a že se většinu dějových linek nějak rozumně podařilo zakončit. To je tak vše, co lze pochválit... Závěrečná bitva je opravdu veskrze laciná, a zabití hlavních postav je dost k smíchu (jakože nechtěně). Bez "Království za koně" to prostě nebylo ono... ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál uzavírá epizoda, která pojednává o stejné situaci, jež otevírá i první řadu komediální série Blackadder a já jsem to nedokázal dostat z hlavy. Samotná bitva u Bosworthu vypadala tak, jak vypadala (lacině), rozpočet prostě nepustil, mě ale nejvíc zarazila ta pokročilá technika, pokud šlo o zbroje. Všiml jsem si totiž, že se některým postavám stěhovaly ramenní pláty zleva doprava a zpět. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama