foto

Sonny Ashbourne Serkis

  • nar. 2000
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dítě číslo 44
2014 The Boy in the Dress (TV film)
2010 Sex & Drugs & Rock & Roll

TV seriály

2013 Bílá královna (TV seriál)
The Final Battle (E10)
The Princes in the Tower (E09)
The King Is Dead (E08)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace