Reklama

Reklama

Otřes mozku

(festivalový název)
  • USA Concussion (více)
Trailer

Obsahy(1)

Abby náhodou utrží ránu do hlavy baseballovým míčkem – a rozhodne se od základu změnit svůj život ženy v domácnosti. Přes den začne tajně pracovat jako prostitutka se specializací na bohaté zákaznice... Sapfické drama debutující režisérky Stacie Passonové komentuje krizi lesbického vztahu a připomíná tragikomedii Děcka jsou v pohodě (The Kids Are All Right) zkříženou s Kráskou dne (Belle de jour). (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Mates Hradecky 

všechny recenze uživatele

Zase jeden film s touto tématikou, který měl našlápnuto na víc. Dvě ženy řeší obvyklou krizi dlouholetého ,ba rodinného vztahu stejnou jak u heteráčů. Z nedostatku partnerského milování vzhůru do lesbické prostituce. A Robin Weigertová ve scénách s kámoškou z posilovny vám milé dámy jistě způsobí mravenčení v podbřišku! ()

LuccinyFilmy 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, že na rozdíl od Děcek v pohodě nebyl hlavní zápletkou filmu o lesbách sex s mužem - to tady opravdu nehrozí. Jinak to bylo všechno takové zvláštně přehnané, že to nebyl ani realismus ani moc komedie. Režie vtipně nachytala v předsudcích sama sebe, jelikož hlavní hrdinka sice byla otevřená sexu s tlustou holkou, kterou navíc uklidnila, že je krásná jaká je, ovšem film si liboval jen ve scénách s těmi konvenčně přitažlivými ženami. ()

Reklama

prasokote 

všechny recenze uživatele

Tak fajn, všichni nespokojení s něčím ve vztahu, pojďme se stát šlapkama :D No nevím, ale dát 800 dolarů za hlavní představitelku.. Robin Weigert mi do role luxusní šlapky pro bohaté ženy neseděla vůbec, prostě jsem jí to ani trochu nevěřila. Možná měla hrát hlavní roli raději Maggie Siff. Chvílemi mě to lehce nudilo, a k tomu ten konec! ()

clementinka 

všechny recenze uživatele

Prirovnanie tohto filmu k "Deti sú v poriadku" a "Kráska dňa" sú naozaj trefné. Aj keď s Kráskou dňa a jej kvalitou sa to nedá porovnávať. Rozhodovala som sa medzi tri/štyri, ale keď si vezmem, že som sa popri filme nenudila a že to bol celkom zaujímavý pohľad do života dvoch lesbických partneriek... Aj keď neviem čo je na tom reálneho - naozaj existujeú takéto služby aj medzi lesbičkami? Už len ten nápad, nad ktorým som sa nikdy nezamýšlala dáva bod navyše. Ale stále mi z toho filmu vychádza, že byť lesbickou prostitútkou je oveľa jednoduchšie, ako žena a muž. Medzi dvoma ženami sa nemôže stať násilie, aspoň tak mi to príde a možno práve preto, že bez akejkoľvek drsnosti sme sa mohli na celý dej pozerať to hodnotím pozitívne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skoro se chce říct bacha, ať vás netrefí baseballový míček do hlavy, protože se celkem snadno může stát, že se změníte v gigola nebo luxusní lesbickou prostitutku. Tohle se stalo hlavní postavě filmu "Otřes mozku", která po ráně míčkem přehodnotila svůj život a zkusí něco nového. A tak to zkusila. No, a to je vlastně celé, co nám tenhle snímek řekne. Dalo by se předpokládat, že se film ponoří hlouběji, ale to se mu nestalo ani v jednom směru. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama