Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

bourec 

všechny recenze uživatele

Asi třetí filmek Bolla,kterej stojí za něco.Tenhle je navíc asi nejlepší.První půlka drama,všechno se krásně sere,a pak masakr,kterej sem těm zmrdům přál.Ale!Dobrý zabíjení Uwe posral tim zbytečnym vymlácením pěšáků v tý místnosti,který rozhodně za nic nemohli.Upoutat pozornost policie na to patro,a získání času mohl určitě jinak.Tady jedna hvězda dolů.Jinak to je takovej začátek,a končí to Elysiem.Jen mě hrozně baví,jak nekterý velký kapitalisti tady tyhle a podobný filmy kritizujou,a nazývaj je socialistickejma agitkama.JO když má někdo hospu,a vaří dobrý žrádlo,točí skvělý pivo a má narváno českou obyčejnou klientelou,a má se on sám dobře,tomu říkám byznys.Ale prase co bere půl milionu měsíčně,a manipuluje všema a všim,to neni borec,ale zmrd..Kulka je jediný konečný řešení.60%. ()

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll to dokázal, natočil priemerný film. Usilovne naklepal do klávesnice rad písmen, ktoré nielenže dovedna fungujú na papieri čoby scenár - za ktorý by sa s viacerými kozmetickými úpravami nemusel hanbiť ani mainstreamový flák - ale relatívne dobre aj po prechode na audiovizuálne dielo (domino efekt ako spúšťač motivácii sa teda podaril). Relatívne preto, lebo húževnatý Nemec je dôkazom toho, že esprit filmového narátora neleží pohodený na chodníku, aby ho mohol mať každý. Investícia času preto len na vlastné riziko. ()

Reklama

m@rz 

všechny recenze uživatele

Když jsem to sledoval, tak jsem si říkal, že režisér se snad musel učit u Uwe Bolla, až po shlédnutí jsem zjistil, že je to opravdu od Uweho. Už druhý film v řadě, který od něj vidím (po Rampage), na který se dalo dívat až do konce. Dokonce měl i emoce (bohužel situace ve filmu může potkat opravdu kohokoliv). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No nevím když si vezmu celou Bollovu tvorbu a porovnám některý jeho sice trapný, ale velezábavný kousky s tímto filmem, tak mi z toho vychazí, že to hodnocení je tu poněkud ustřelený a přehnaný. Purcell se snaží hrát co to dá, ale nepřesvědčí no a celý film se tváří hrozně drsně a seriozně až na to, že výpovědní hodnotu má naprosto nulovou. Ta myšlenka kterou se tu tvůrci pokouší prosadit prostě nefunguje a tak z toho je jenom další tuctový příliš vážně pojatý akční béčko z rádoby poselstvím. 35% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv by obrázky a jméno režiséra mohlo evokovat, že se bude jednat o další variaci na videoherního Postala, není tomu tak a já dokonce musím napsat, že Uwe Boll natočil smysluplný film. Assault on Wall Street je celkem uvěřitelné a docela depresivní drama o tom, kam může obyčejný člověk zajít, pokud přijde úplně o vše. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama