Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Aneb poučení pro ty, kteří chtějí být živi virtuálním obchodem s deriváty! Her Direktor Uwe má na svém kontě samé trháky - není se tedy čemu divit, že přiskotačili kanadští producenti s prosíkem, jestli na plátno hodí story o těch, co se milovali a milovali. Chudák Jim dělá řidiče u nějaké security agency, obědy navštěvuje jen díky stravenkám od zaměstnavatele (45% z cen stravenky sám přispívá) a po večerech místo zásunu či chlemtání gambáče chodí s pěknou ženou k lékaři na bezvadné kortikoidy. Zdá se vám to na piču? Nenene, brookeři při krizi s hypotéčními úvěry získají majlant, věřitelé ve fondech přijdou na mizinu a DOKONCE i jednomu poradci se vede hůře (prý manželku letos nemohl vzít na Barbados!). Inu Jim je nasrán, protože dům jde do aukce a žena si zaplavala ve vlastním moku. Ještě, že Jim má výslužku s vojny - pěknou kulovnici pamatující arcivévodu a trádá - hurá na stocks kings obývající doupata na Wall Street! 85% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…ALE SKUTEČNÍ KRIMINÁLNÍCI JSOU V CENTRU MĚSTA NA WALL STREET. TYHLE ZKURVYSYNI UKRADOU VÍC PENĚZ, NEŽ JAKEJKOLIV KRETÉN Z RIKER ISLANDU....“ /// Frajeři z Wall Streetu. Žijou svůj americkej sen, i když jde burza do hajzlu. To taťka s mamkou Baxfordovi taky měli sen. Ale teď má mamka raka a tak zjišťujou, co že vobnášení takovej ,,limit pokrytí nákladů“. Ještě že má taťka ulitý prachy ve fondech… Slušnej člověk upadající do problémů. Člověk snažící se bojovat proti větrnejm mlejnům a systému. Jednoduchej příběh. Až depresivní, protože si uvědomuju, že tohle není sci-fi a vlastně mě mrzí, že to není ,,podle skutečný události“. Důležitý (pro mě) taky je, že příběh vzbuzuje emoce. Že jde o citovej kýč? Souhlas! ,,HEJ VYJEBANCI!“ (ale jsou věci, který dokážou pozvednout náladu…) Líbí se mi ten zpravodajsky - ekonomickej podklad, a když si taťka otevře střelnici – nemá to chybu! Uwe Boll a jeho ekonomickej Punisher. Bez festivalovejch ambicí, ale s dost dobrým útokem na lidský pudy. PS.: Proti (ne)milovanýmu Uwemu, tady můžou všichni říct akorát tak hovno! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Myslím si, že mě má moje banka (i pojišťovna!) ráda. Proč by mi jinak neustále nabízela prachy, i když jsem v prdeli? 2.) Miluju filmy, ve kterejch na posranýho i hajzl spadne. 3.) Zjistím, kdy by se mi mohla hodit TAHLE věcička. 4.) Thx za titule ,,Vladex“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pár lidí mi tento film doporučovalo, ale přiznám se, že mě nejvíc odrazovalo jméno režiséra. Uwe Boll – většinu filmů co jsem od něj viděl, dopadlo naprosto katastrofálně. Jasně, narazil jsem i na pár zajímavějších kousků, ale i tak tenhle chlápek má své čestné místo v mém žebříčku nejhorších režisérů a prznitelů mého oblíbeného hororového žánru. Tady však musím uznat, že to tak špatné nebylo. ON ten ocas nakonec zas až tak špatný není, když se mu chce a nedělá si z toho jen prdel a pračku peněz svých sponzorů. Našlo by se tu několik opravdu povedených pasáží – ten finální masakr byl super, atmosféra taky nebyla špatná, nechyběly emoce i slušné herecké výkony. Bylo tu samozřejmě i několik nudnějších pasáží a hluchých míst, ale Dominic Purcell to solidně ukočíroval k průměrnému ohodnocení a hlavně i díky němu se na to dá dívat. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Pokud se Úwe na chvíli oprostí od ultratrapných lesbických upírek a rádobykomediálních porážkových sviní, dokáže se šarmem sobě vlastním zpracovat i seriózní téma, jakým je téměř dokonalé řešení hypoteční krize. Jeho inovativní, neokeynesiánský model regulace trhu, spočívající v totálním vyhlazení všech těch spekulativních zmrdů, co nám tu v globálním měřítku houpou úsporama, jen aby si, krize nekrize, mohli cvaknout další splátku na Ferrari a dovolenou na Barbadosu, je svou jednoduchostí a precizní účinností téměř na Nobelovku za ekonomii! Ano, je to sice místy až Bollestně prkenné, ale všechno to vyváží neskonalá divákova radost z pohledu na hlavu svého investičního makléře, která se ladně rozprskne v úlomcích kostí a mozku nad koláčovým grafem výhodných investičních balíčků Lehman brothers. Moc doufám, že tato "Bollova progresivní regulace" ten zlatý dynamit opravdu získá a ujme se brzy celosvětově. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Ani se mi tomu nechtělo věřit. Je to sice průměrný film, ale na Bolla to jde. Sice je to fakt blbá zápletka o pomstě, ale budiž. Také mi nepřišlo, že by se natáčelo zrovna v New Yorku, ale budiž. Když může být Praha Curychem, proč ne. Ovšem obsazení je vskutku perlička. Purcell jde poslední dobou z jednoho propadáku do druhého, John Heard vypadá, že každou chvíli zakuká na infarkt, nezdravě nateklýho Furlonga asi vytáhli rovnou z podstolu nějakýho baru, ale aspoň mu zakryli ten bílý prášek pod nosem a Keith David s Michaelem Paré jsou jen figurky co tlachají u oběda. Nutno připomenout Erica Robertse, který stárne rychlým tempem a jeho charizma už není to co bývalo, o herectví mluvit nelze. No máme tu pěknou sbírku zapadlých hvězdiček, které tenhle snímek moc nerozzářili. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama