Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

lillien 

všechny recenze uživatele

3,99 hvězdy. Ty přípravy na akt : "všechny vás vystřílím, vy zmrdi" mi přišel už poněkud zdlouhavý, ale závěr (pominu-li tu okatou, ale zato sympatickou, nepravděpodobnost) se opět rozběhl. Co mě bavilo ještě víc byla první polovina, ta ponurá bezmoc, když vám život dá jasně najevo, že bez peněz nesmíte počítat s jeho snadným průběhem. A o co víc přicházíte na účtech, o to víc vám sebere i v jiných rovinách existence. Sere-li se něco tak, že už z toho šílíte, ještě pořád se to může zesrat i víc, to zná z praxe asi každý z nás. Ovšem tady je to dohnáno do extrému a já ty "samá dna" ve filmu prostě můžu, takže za to velké plus. Když přijdete o všechno kromě vlastní fyzické existence, nabízí se buď cesta pokusu o nových začátek, nebo cesta odplaty, pokud víte, na koho ukázat prstem. A ta cesta odplaty se mi tu líbila. Ve filmu mě přeci jen trochu víc baví, když chlápek pořeší své tlaky tříštivým granátem, než čučet, jak spolu s dalším uvědomělým Člověkem v tísni staví školu v Angole. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Suverenne jeden z najlepsich filmov Uwe Bolla, ktoreho normalne povazujem za patlala. Purcell /Elitni Zabijaci/ako priemerny clovek v Nju Jorku tvrdo pracuje, ma priatelku - veci sa zacnu komplikovat ked akysi Lochlyn Munro investuje spatne jeho prachy ..... a dotycny Purcell sa rozhodne ze vrati spat uder tym, co mu ublizili. No, ako namet na film sa to celkom da, hlavne ze Boll nejde prilis vysoko /za to aj nemusim napriklad toho svetoznameho scientologa, lebo jeho Misn Imposibl sla vzdy sakra vysoko/. Tu sa Boll drzi pri zemi, a to je dobre. Rezisersky typicky plana Bollovina, ale ukecal aspon znameho Edwarda Furlonga /Terminator 2, American History X/, dalej malo to dej, kulisy a slusne dialogy. Jak tak pozeram, po tomto filme Boll zase spadol do svojej reziserskej biedy, ze ma to neprekvapuje. 70 % ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pár lidí mi tento film doporučovalo, ale přiznám se, že mě nejvíc odrazovalo jméno režiséra. Uwe Boll – většinu filmů co jsem od něj viděl, dopadlo naprosto katastrofálně. Jasně, narazil jsem i na pár zajímavějších kousků, ale i tak tenhle chlápek má své čestné místo v mém žebříčku nejhorších režisérů a prznitelů mého oblíbeného hororového žánru. Tady však musím uznat, že to tak špatné nebylo. ON ten ocas nakonec zas až tak špatný není, když se mu chce a nedělá si z toho jen prdel a pračku peněz svých sponzorů. Našlo by se tu několik opravdu povedených pasáží – ten finální masakr byl super, atmosféra taky nebyla špatná, nechyběly emoce i slušné herecké výkony. Bylo tu samozřejmě i několik nudnějších pasáží a hluchých míst, ale Dominic Purcell to solidně ukočíroval k průměrnému ohodnocení a hlavně i díky němu se na to dá dívat. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Co si budem, Boll je patlal, ale občas dokáže natočit koukatelnej film. A tímhle kouskem popravdě vyráží dech. Levně (nikoli však lacině!) natočený, ale hodně nepříjemný a vpravdě i smutně mrazivý film, který v první polovině popisuje opravdovou noční můru každého člověka a v polovině druhé rozjíždí pořádné inferno, které narušuje jen krajně nerealistický závěr. A Purcell svým výkonem překvapil hodně. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Asi třetí filmek Bolla,kterej stojí za něco.Tenhle je navíc asi nejlepší.První půlka drama,všechno se krásně sere,a pak masakr,kterej sem těm zmrdům přál.Ale!Dobrý zabíjení Uwe posral tim zbytečnym vymlácením pěšáků v tý místnosti,který rozhodně za nic nemohli.Upoutat pozornost policie na to patro,a získání času mohl určitě jinak.Tady jedna hvězda dolů.Jinak to je takovej začátek,a končí to Elysiem.Jen mě hrozně baví,jak nekterý velký kapitalisti tady tyhle a podobný filmy kritizujou,a nazývaj je socialistickejma agitkama.JO když má někdo hospu,a vaří dobrý žrádlo,točí skvělý pivo a má narváno českou obyčejnou klientelou,a má se on sám dobře,tomu říkám byznys.Ale prase co bere půl milionu měsíčně,a manipuluje všema a všim,to neni borec,ale zmrd..Kulka je jediný konečný řešení.60%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama