Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wallace Avery je znechucen životem. Klasická krize středního věku - rozvedený, odloučený od mladičkého syna a nespokojený v lásce, se rozhodne udělat za svou minulostí tlustou čáru. Jako Arthur Newman se vydává na cestu do Terre Haute v Indianě, kde se chce stát profesionálním hráčem golfu v malém venkovském klubu. Z plánované cesty ho však vykolejí Michaela "Mike" Fitzgeralová. Ta brzy odhalí Arthurovo tajemství, stejně jako Arthur odhalí to její – Mike je kleptomanka na útěku před sebou samou. Láska kvete za každé situace a na cestě do Indiany pár nečekaně zjistí, že cizí životy mohou posloužit pro lepší pochopení těch vlastních. Rozvinou se bolestivá tajemství, vše začíná dávat smysl. Ale je opravdu možné začít znovu úplně od nuly? (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (72)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

netradiční "road movie",která nabízí něco úplně jiného než sliboval trailer a ve své podstatě se jedná o dost depresivní film.Bohužel vedle skvělého Firtha,ještě lepší (a děsně sexy) Emily Blunt a sdělení,že člověk může utíkat jak chce,ale sám před sebou stejně nikdy neuteče,nenabízí prakticky nic.Na jedno shlédnutí OK,ale potřebu vidět Arthura Newmana znovu nemám...60% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

"Jsi osoba, která se nedokáže ubránit před svými nejhoršími pocity Máš pocity, od kterých většina z nás utíká. Pocity, které většina z nás dusí". Touha utéct, zmizet, spálit za sebou všechny mosty, hledat jinou identitu jakýmkoliv možným způsobem, ale na konci toho všeho zjistíš, že sám sobě stejně nikdy neutečeš. Melancholicky smutné a skoro depresivně působící dvojice, kde jsem Colinovi a Emily měla zprvu za zlé, že tam ta chemie mezi nimi vůbec žádná nefunguje, ale o tom to právě bylo. S Arthurem Newmanem a Mike mně bylo tak trochu úzko a smutno na duši a kde vzali tu komedii, to opravdu nevím. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Co já jsem jenom schopen kvůli té Emilce všechno vytrpět! Dokonce i žvanivé fňukdrama o vyhořelém padesátníkovi, co si vymění občanku, narazí si feťáckou štětku, jedou spolu někam do prdele a sto minut melou pičoviny o ničem. No, scénáristka si patrně léčila mindrák z nadváhy, možná, že jí dokonce pošla její nejoblíbenější kočka nebo jí manžel zdrhl s ovcí, a až bude Mistrovství světa v urputném nudění, natuty získá některou z medailí! Ač je Emilka stále prudce píchatelná, tohle rozhodně nevytrhla a několikrát jsem měl dokonce neodolatelné nutkání zastrčit ho a pustit si raději něco o Džastýnu Bíbrovi. Kolín měl ve scénáři unylou chcíplou tresku s komplexy, takže se celou dobu tvářil děsně ublíženě, ale pokud rádi sledujete ultranudného chlapa, co musí sežrat feferonku, aby mu holka řvala u orálu, vyložte si můj odpad zase jako trapné pozérství. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Colin Firth zase raz po dlhej dobe vo svojej starej škatulke priposraného lúzra, ktorá zakotví v malomeste a prežíva tam nečakanú romancu s rovnakou lúzerkou ako je on. A napriek krátkej stopáži to je nuda k posrání. Nebavilo ma to ani sekundu. CZ dabing okrem dvorného hlavného dabéra je tiež katastrofa. 2/10. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Tento film nad vodou jednoznačne držia herecké výkony v podaní C. Firtha a E. Bluntovej. Samotný scenár filmu nie je úplne v poriadku, sú v ňom medzery a aj réžia by mohla byť lepšia. Z určitého hľadiska chápem, že to v kinách bol „prepadákom“. Na druhej strane je treba zamyslieť aj nad tým, že koho chcel film osloviť respektíve kto bol cieľovou skupinou. Jedno je ale jasné - v niektorých scénach Emily prekonáva (herecky) „veterána“ Colina a samozrejme vypadá aj lepšie :). Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v roce 2011 v Severní Karolíně včetně Raleighu, Durhamu, Wilmingtonu a Farmontu. (..Lucas..)

Reklama

Reklama