Reklama

Reklama

Led Zeppelin – Celebration Day

(festivalový název) (koncert)
  • Velká Británie Led Zeppelin: Celebration Day

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůbec poprvé od rozpadu kapely po smrti Johna Bonhama, Led Zeppelin zahráli v Londýně kompletní set, ve kterém nechybí hity jako Stairway to Heaven, Black Dog a Rock'n'Roll. HD kvalita a 17 použitých kamer, zvuk mixovaný přímo členy kapely jsou zárukou skvělého zážitku! (oficiální text distributora)

Recenze (42)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Koncert Led Zeppelin bez Bonza s mladým Bonhamem v roce 2007 neunikl pozornosti snad žádného fanouška tohoto legendárního a dodnes nepřekonaného hudebního seskupení. Staří pánové si to s Bonzo jr. pěkně dávali, potěšili své fandy největšími fláky, které vytvořili, a nutno říct, že jim to stále šlape. Není to sice jako za mladých let, ale jako dárek pro své věrné se jim to náramně povedlo. Stairway to Heaven zahráli víc než bravurně. A pochválit musím také kameru, která zabírá přesně to, co chci jako divák a posluchač vidět. ()

Jara.Cimrman.jr

všechny recenze uživatele

Patřím do generace, která Cepelíny milovala, ale já jsem v tomto směru byl vždy nechtěně černou ovcí. Já je totiž také chtěl zbožňovat, chtěl jsem ujíždět na jejich tvorbě, chtěl jsem s nimi hrát na neviditelnou kytaru, ale oni mi zkrátka nikdy nepronikli do srdce. Několikrát jsem jim dal šanci, ale pokaždé ji spolehlivě promarnili. Tentokrát jsem zkusil koncert, protože "naživo" zaujme takřka cokoli, ale dopadlo to zase tak, že jsem se ke konci ani neprokousal. To je asi dobře, neboť mé hodnocení by patrně bylo ještě mizernější. Sorry, hoši, fakt jsem se snažil. ()

Reklama

SoolenJV 

všechny recenze uživatele

Čistá radost z hudby. Kudrnatý blond dábel Robert Plant, v každém momentu cool Jimmy Page, virtuózní a introvertní J.P. Jones a silácký Jonathan Bonham - čtyři pánové v letech, kolik rambajsu dovedou udělat. Netřeba doprovodných muzikantů a velkých efektů, pánové na svém - dost možná posledním společném koncertu - předvedli maximum a dali nadšeným divákům své srdce na dlani. Hit za hitem, dynamický střih, povedený zvuk. Silný zážitek... ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Záznamy koncertů by měly mít samostatnou kategorii a necpat se mezi 300 nejlepších filmů. Přiznám se, že jsem se vydržel na 3 spocené dětky a tlustého bubeníka dívat asi hodinu. Druhou hodinu už jsem pouze poslouchal. Zeppelinskou tvorbu nemám rád. Líbí se mi pouze hit Stairway to Heaven. Všechno ostatní jsou totální sračky a udivuje mě, co na této kapele lidi vidí a slyší. Nudou jsem málem pomřel. Na jejich koncert bych se nikdy nevydal. Dávám odpad! ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Led Zeppelin jsou nezpochybnitelnou hardrockovou legendou a z tohoto ojedinělého koncertu je vidět, že všichni čtyři (ano, počítám k nim i syna původního bubeníka) jsou naprostí profesionálové. Nebo si s tím záznamem někdo těch pět let tak dlouho hrál, že to tak nakonec vypadá. Ale zejména Jimmy Page působí dojmem, že čím je zpocenější, tím víc si pobyt na pódiu užívá a hraje jako rockový ďábel. Opravdu škoda, že šlo o jediný koncert! Obraz a zvuk z Blu-raye nemají chybu, to je přesně ten případ, kdy HD dává smysl. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Koncert byl odehrán na počest zakladatele vydavatelství „Atlantic Records“ Ahmeta Erteguna 10. prosince 2007 v londýnské O2 Aréně. (Marek#33)
  • O 18,000 lístkov, ktoré boli k dispozícii formou lotérie, malo záujem vyše 20 miliónov ľudí, čím sa koncert zapísal do Guinessovej knihy rekordov. (mackyns)
  • Celebration Day bol prvý samostatný koncert kapely po dvadsiatich siedmich rokoch. (mackyns)

Reklama

Reklama