Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlášení o podivné vizi, kterou způsobuje bezdomovec Charles Hinton, vyvolá zájem lidí ze S.H.I.E.L.D.u. Každý, kdo se ho dotkne, vidí okolnosti blízké smrti. Ve vizích se objevuje i Daisy. Právě ona se Hintona dotkne ve chvíli, kdy je unesen lidmi z Hydry. Daisy vidí svůj konec ve vesmíru v záblesku jakéhosi výbuchu. Zatím Hive ve Wardově těle hraje podivnou hru s Malickem a slibuje mu neomezenou moc. Mezitím S.H.I.E.L.D. konečně najde budovu, ve které se skrývá Hive a Malick. Začíná operace s cílem oba zlikvidovat. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Patnáctý díl Spacetime je další výplňkový díl, narozdíl od toho předchozího je ale hrozně super. Celý děj, který se točí kolem Inhumana, co předpovídá budoucnost, je super a celý nápad, že se náš tým snaží zabránit budoucnosti, kterou viděli, mi přišel fajn. Další dějová linka, kdy se May loučí s Andrewem je taky super, je emotivní a jejich poslední sbohem je dobré. Trochu prostoru tu má i Hive, který je pořád dobrý, a reakce týmu na to, když poprvé vidí Hive ve Wardově těle je úžasná mrazivá scéna. Taky mi díl přišel docela brutální, třeba moment, kdy Malick rozmáčkne hlavu nějakého týpka se svýma robotickýma rukama, to bylo dost cool :D A na závěr se nám opět ukazuje jistá scéna na vybuchující vesmírné lodi, která nám slibuje smrt některé z důležitých postav. Fajnový díl. Hodnocení: 73% ()

Reklama

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně fajn díl. Daisy je naprosto skvělá kdykoliv, Lincoln taky (rýsuje se tam potenciální smrt) a Ward s Malickem fungují taky jak v pohodě záporáci (ta televizní divize to holt umí lépe). Už se těšim na propojení s Civil War, ale i tyhle předcházející díly stojí rozhodně za to... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Postava Rowana Hamiltona je pravdepodobne pomenovaná po írskom matematikovi Williamovi Rowanovi Hamiltonovi, ktorý mal na zásluhe mnohé prelomy vo vede a matematike. V matematike je známy najmä ako praktikant kvaternionov. (Pat.Ko)
  • Postava Edwina Abbotta (Wolfgang Bodison) je pomenovaná po učiteľovi a teológovi Edwinovi Abbottovi, ktorý napísal knihu „Flatland“, ktorá vysvetľuje rovnako matematickú teóriu času a priestoru ako Fitz (Iain De Caestecker). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama