Reklama

Reklama

Neuvěřitelná dobrodružství Tada Stonese

  • Česko Dobrodružství Tedyho Stonese (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tad, snílek pracující na stavbě, je díky záměně za slavného archeologa poslán na expedici do Peru. S pomocí Jeffa - svého věrného psa, neohrožené archeoložky, němého papouška a podvodníčka, se pokusí zachránit bájné Ztracené město Inků před zlou skupinou lovců pokladů. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

Stoupa07 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem jestli 3 nebo 4 hvězdičky. Pro 4 hvězdičky mne přesvědčovala postava sexy hrdinky a také to, že film pochází ze Španělska. Bohužel postava záporného hrdiny a také ne zcela povedená mumie mne zase stáhla ke 3 hvězdičkám. Ale není to ztracený čas... Dokonce i moje žena, která moc animáky nemusí, to sledovala se zájmem. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jsi tu jako stavební dělník a ne jako archeolog........... U úvodní sekvenci můžeme vidět odkazy na filmy Lara Croft a Indiana Jones. Což mě možná mělo odradit. Ta "kopírace" sálá z celého příběhu. Na kreslený, komediálně rodinný příběh je tam až moc mrtvejch. CITÁT - Tak se připravte, pane Maxi Magore.... Nejdříve jsem dal za tři hvězdy, ale když už tady po sobě čtu tento komentář, zjistil jsem, že jsem to přehnal. Snižuji na dvě:) ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem se v mládí po archeologických výzkumech dost pohyboval, základní zápletka filmu mne docela bavila. Jen mne mrzelo, že koukáme na nějakou dokonale provedenou jazykovou mutaci, protože ačkoliv měl film český dabing, tak většina textů včetně letenky a iniciálů na pasu byla psána rusky. Přeci by Španělé nedělali film v azbuce...  ? ! Děj je taková mega vykrádačka všeho možného a každý si tam může najít co chce. Já tam viděl Terminátora, holčinu na způsob Lary Croft, samozřejmě Indyho ovšem v podobě Wallace z Wallace a Gromita, psík připomínal Maxe z Tajného života mazlíčků a papouch byl ať se propadnu do sklepení okopčenej angrybird Ruďák... Naštěstí to mělo vlastní dějovou linku ohledně pátrání po pokladu, po kterém jde samozřejmě i záporák se svojí dobře vybavenou expediční bandou. Ale poklady mají i své strážce! .-) . Tenhle animák se dá kupodivu absolvovat bez úhony i v rámci doprovodu a Španělé docela překvapili. Dávám za 3 časáky National Petrographic. * * * ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Už od začiatku je to jasné, že tento animák je inšpirovaný hrdinou Indiana J.. Je to cítiť na príbehu, na hudbe. Napriek všetkým „klišém“ ma tento animák celkom bavil a spomenul som na moje detské roky, kedy som aj ja hral na archeológa (ako reakcia na trilógiu, veď vieme, na ktorú trilógiu...). Trojica mexičan, pes a papagáj je v tomto snímku neprekonateľná. PS. „No, dostaneš odo mňa klobúk. Tento klobúk ešte patril Indianovi Jonesovi.“ „Komu? Jeho meno som nikdy nepočul“ Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Vlastně velmi příjemný animák, který si eklekticky vybírá ze slavných filmů a nestydí se za to. O originalitě nemůže být ani řeč, protože se tu "vykrádá" Indiana Jones, Lara Croft, Mumie a další slavné dobrodružné bijáky, které měly úspěch. Od začátku se jede podle jasného scénáře - hlavní hrdina je ňouma, který ale okouzlí nadšením a samozřejmě, že se ukáže jako hrdina a dívka jeho srdce mu nakonec lásku opětuje. Nechybí tu ani vtipný pomocník a zvířátka. natočené je to poměrně svěže, animace není úplně dokonalá a místy evokuje spíš lepší počítačovou hru, ale to vlastně tolik nevadí. Pořád se tu něco děje, takže není čas se nudit a všechno to tak nějak bez problémů odsýpá. Český dabing taktéž velmi slušný. Zkrátka jde o ničím nevybočující animák, který vydrží i dospělí a děti se u něj pobaví. Nic víc, nic míň. 60% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Hudbu k filmu nahrál Bratislavský filmový orchestr. (=woody=)
  • Podle komiksu „Tadeo Jones and the Secret of Toactlum", autora Javiera Barreira a Gorka Magallóna. (Zdroj: D-cinema)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno