Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Hank vede pátrání po Clarkovi, Navarrová a Danversová dostanou tip na dalšího bývalého zaměstnance Tsalalu. (HBO Max)

Recenze (37)

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná to být hroší a horší. Nejhorší na tom je, že jediná postava nedokáže být ani trochu zajímavá. Jediná postava nemá sympatie. Jak je tohle možný? :)) Celej případ začíná být zájmu zcela zbaven a nejvtipnější je, že je mi úplně už u prdele. Je mi úplně jedno jestli to byl zahradník, duch, nebo ufo. Je to stejně tak moc špatný, jako scéna z nemocnice, u které jsem se ale zase na druhou stranu od srdce zasmál. Což holky v úmyslu asi neměly. Strašná bída. Scénáristická debilita, která si hraje na něco víc. Slabší dvě. Ale jako parodie by to obstálo, jen těch fórků je tam bohužel zoufale málo. ()

AmonGoeth 

všechny recenze uživatele

Dosahuje zatím 4. série kvality té první? Rozhodně ne. Je to ale takový průser, o jakém se tu píše? Také ne! První díl rozdal karty - cajty, indoše a místní sebranku; a představil nám opravdu značně mysteriózní případ. Vztahy mezi jednotlivými postavami jsou snad ještě studenější než noc na Aljašce, což vzájemné chemii dvakrát neprospívá. Ne že by Marty s Rustem zrovna oplývali vřelostí, ale byli tak dobře polarizovaní, že z nich šlo jen těžko odtrhnout oči. To bohužel o Anders a Navarro (zatím) říct nejde. Kriminální linka linka je nahozená opravdu ambiciózně. Až se obávám, aby se nám tu neopakovala situace z Lostů. Na to je ale ještě moc brzo soudit. Druhý díl mi opravdu přišel, abych použil oblíbené recenzentské slovo mého kamaráda, dlouhodechý. To ale rozhodně neplatí pro díl třetí, ve kterém se detektivní linka začíná rozvíjet a - ač to na plnou palbu pořád není - rozhodně jsem se nenudil. Jestli tu mají někteří apriori problém s tím, že hlavní role a režie připadly ženám, pak je mi jich líto a doporučil bych pustit si na spravení chuti Stalloneho Kobru. Kdo je trošku otevřenější mysli, nebude mít problém dát této sérii ještě šanci. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O temné a vtahující kriminálce si zatím můžeme nechat tak akorát zdát. Co si budeme nalhávat, už druhá série (Colin Farrell a Vince Vaughn) byla lehce chaotická, třetí (v hlavní roli Mahershala Ali) byla zajímavější a režijně výraznější, ale i tak se tvůrci nevyhnuli množství omáčky, utahaným scénám a minimu emocí. Čtvrtá řada nemá snad jedinou vyloženě sympatickou postavu. Nesourodá dvojice (jízlivá a racionální policejní šéfka Liz a přímá a instinktivní Navarro pocházející z domorodého národa) je definitivně na jedné lodi, detektivní linka se začíná rozvíjet, ale teprve uvidíme, v jakém rozpoložení doklopýtáme do finále. Mrtví vědci, dávno nevyřešená vražda domorodé ženy, sílící protesty původních obyvatel. Stále ale „jen“ na tři hvězdy. No, uvidíme. ()

CAR0DEJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je škoda, že herecké výkony ženského osadenstva idú od epizódy k epizóde nižšie a nižšie, lebo tie mužské sa mi celkom páčia. Problém je, že prvé husle v tejto "girl-power" sérii hrajú práve ženy, ale ja to nechápem, veď Jodie Foster bývalá skvelá herečka. V každom prípade ma ten príbeh stále láka a som zvedavý, čo sa bude diať ďalej. Pokiaľ si odmyslím tie prehysterizované výlezy dvoch detektívok, tak to stále má slušnú atmošku. ()

varg odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od puberty som mal stále bližšie k liberalizmu a progresu no posledné 3-4 roky ma doslova znásilňujú a nútia byť netolerantnofašistickýmkomunistom. To čo má toto akože byť?! Každá mužská postava dement, v mestečku za polárnym kruhom s populáciou 15 ľudí je 16 pohlaví ... namiesto rozvíjania príbehu napatia vyšetrovania kukám 4 minúty na porod malého eskymáka. Za 3 epizóy som z vyšetrovania videl iba jednu najviac otrepanú vec, prechádzku v ponožkách medzi fotkami. Ešte aj zábery nočnej krajiny sú ako natočené v Californskom štúdiu posypanom mletým polystyrénom! Tak čo umelci, ktorí v tom ešte vidíte Carpentera ??? - 286 % totálna sračka odpad !!!! ()

Galerie (99)

Reklama

Reklama