foto

Kasper Leisner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Bedrag (TV seriál)
En-to-tre-nu!
2014 Bratři ve zbrani
2013 Sex, drogy a daně
Střelec
2012 Rita (TV seriál)
2009 Kristian (TV seriál)
2008 Milde smerte, Den
2007 Zločin (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace