Reklama

Reklama

These Final Hours

  • Velká Británie These Final Hours
Trailer 2

Obsahy(1)

''Už sme, došľaka, mŕtvi! Bude to bolieť a ja to nechcem cítiť!'' Náraz nastal o pol ôsmej ráno a zasiahol Severný Atlantik. Celé východné pobrežie Severnej Ameriky je postihnuté, západné pobrežie Afriky a celá západná Europa sú preč. Ľuďom do konca sveta zostáva dvanásť hodín. Práve teraz osud zvedie dohromady Jamesa (Nathan Phillips), ktorý uniká pred bolesťou na megapárty, aby sa poslednýkrát "rozbil", a malú Rose (Angourie Rice), ktorá zúfalo hľadá svojho otca a ktorú James zachráni pred istým znásilnením. Kanada, Mexiko a Stredná Amerika sú vymazané zo zemského povrchu, čas sa neúprosne kráti a ľudia sa z neho snažia využiť čo najviac. Koniec sa blíži... (sochoking)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (109)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Je to hodně zvláštní film, kde je ale depka a hysterie z konce světa pojatá trochu jinak. Tady už proti tomu nikdo nebojuje, všichni už rezignovali, ví, co se blíží, a na každým záleží, jak s tou situací naloží. Náš hlavní hrdina má jasno, chce si užít poslední párty svýho života, ale jak už to tak bývá, něco se mu připlete do cesty. Je to vcelku depresivní, prázdný a odlehlý místa s pár šílencema působí dostatečně nepříjemně, aby to ve vás vyvolalo jakýsi pocity. To je plus, taky to diváka mohlo nechat v klidu, a to by asi bylo horší. Jo jako, pak se samozřejmě objeví i nějaký ty blbiny (známe to), nicméně pokud by měl film trochu jinej konec (horší pro hlavního hrdinu - nechci spoilerovat), hned by tady hodnocení bylo cca o 14% výš. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Nutno dodat, že na neděli večer to nebyla nejlepší volba - jako by ten den nebyl sám o sobě dost depresivní. Film staví především na maximálně stísněné atmosféře bezmoci a odevzdanosti. Dost drsná záležitost. Jak bychom se zachovali v reálné situaci my? No, radši nepřemýšlet. Důvěřujme ve schopnosti amerických vrtařů. 8/10 ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Už to víte? Ne?! Země a lidstvo bude zníčeno! Ano, do pár hodin ji sežehne velká kometa. Proto se číman vydává na cestu, aby se s partou kámošů vychlastal a vyhulil na jedný párty. Mezitím zachrání jednu malou holku před znásilněním, vezme ji proto sebou, ale.... no prostě nudných 85 minut. Sice ve finále sází film na city, ale pokud to nefunguje v celém příběhu, tak si to tvůrci mohli vážně odpustit. 20% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Uf. Zajímavé téma. Možná s ohledem na něj mi ale příběh přišel, hlavně ve druhé půlce, trochu moc civilní a toto téma tak nějak opouštějící. Protože se zvrtl v očekávané a předvídatelné. Ale rozjezd zajímavý, různé obrazy toho, co by kdo dělal, poslední megapárty světa vypadala fakt zajímavě. Co byste dělali vy? Co bych, sakra dělal já? Ale asi vím. prostě bych dočetl knihu... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Boží námět, který se nepodařilo přetavit do božího thrilleru a to je fakt škoda. 12 hodin do konce světa (zřejmě náraz obřího meteoroidu), všude hromady mrtvol, modlící se fanatici, pařby feťáků a do toho minipříběh chlapa, který nemá vyřešený svůj život. Místo, aby dořešil své problémy, se rozhodne odvézt malou holčičku za svojí rodinou. Prostě to mohla být bomba, ale režisér nezvládl ukočírovat kameru, hudbu ani napětí. Aaaach jo. 60% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno