foto

Nathan Phillips

  • nar. 1980
    Sunbury, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 3 Day Weekend
Blood Vessel
Tuscaloosa
2013 These Final Hours
2012 Satellite of Love
Černobylské deníky
2010 Quit
Summer Coda
2009 Balibo
2008 Dying Breed
Surfařská svoboda
2007 Maximální rychlost
West
2006 Hadi v letadle
2005 Ty a tvůj pitomej kámoš
Wolf Creek
2004 Báječný den
Under the Radar
2003 In the Realm of the Hackers
Jídlo s sebou
2002 Australian Rules
Warriors of Virtue: The Return to Tao
2001 Child Star: The Shirley Temple Story (TV film)

TV seriály

2016 Lovci (TV seriál)
2014 The Bridge (TV seriál)
Lamia (S02E07)
Harvest of Souls (S02E06)
Eye of the Deep (S02E05)
další epizody (7)
2013 Tiny Commando (TV seriál)
2001 The Saddle Club (TV seriál)
Bridle Path: Part 2 (S01E26)
Bridle Path: Part 1 (S01E25)
High Horse (S01E24)
další epizody (26)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Dokumentární

2006 Making of 'Wolf Creek', The
2001 Hackers (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Blood Vessel

Host

TV pořady

2006 The Bazura Project (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky