Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Belfastský detektiv Chester Campbell přijede do Birminghamu s pověřením vyčistit město od násilných pouličních gangů. (Netflix)

Recenze (92)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouhé roky jsem odolával, nicméně nyní konečně nadešel čas. Hype se na mě kolem tohoto seriálu už pěkných pár let linul ze všech stran, na což jsem se naučil úplně nereagovat a čekat spíše méně. Po první řadě je ještě brzy soudit, ale Cillian Murphy mě příjemně překvapil (obvykle ho moc nemusím) a proč mi sakra zatajili, že tu hraje Annabelle Wallis? Do dalších řad se rád pustím, ale že bych musel vše sníst naposezení, to úplně ne..8/10 ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Skvelé dialógy ukazujú silu osobnosti záporných supermanov s darom vyjednávať, selektovať informácie a taktizovať so zbraňou v ruke či pri hlave. Zdržanlivosť vyvolených znáša svoje ovocie na bojovom poli a divákov poteší napätím. Postupom času sa ich počet zníži na jedného Shelbyho a jeho rodinu pociťujúcu podivuhodné šťastie v nebezpečí. Na päť hviezd bola pre mňa asi každá druhá časť, ale ani najlepšie filmové gangsterky nemajú všetky scény také. Veď treba si aj trochu vydýchnuť, kým príde ďalší orgazmus. ()

Reklama

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu koniec prvej série a ja som nadšený. Seriály som už dlho nepozeral ale o tomto som počul už dávnejšie tak že si reku pozriem. No prvú sériu som zbaštil ako nič. Hustý gangsterský príbeh, premakané postavy, aj okoloidúci sú perfektní. Som zvedavý čo nám prinesie druhá séria aj keď nečakám už nič moc pretože neviem už čo by tvorcovia prinesli do série nové alebo inovatívne alebo čokoľvek odlišné. A plus keď to má 5 sérii a plánuje sa aj 6. séria. Takže hádam má druhá nezradí a dá mi to prečo som si tento seriál zapol. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně nezvyklé a originální reálie, nevšední mafiánské prostředí, těžký britský přízvuk - to vše vytváří mix, kterému se těžko odolává. Na druhou stranu tu není tak nějak nikdo, kdo by vytvářel takové emoce, abych mu vyloženě fandil. Jasně, Kilián i figurka z Monopolů jsou super a od Annabelle se nedají oči odtrhnout, ale ty postavy nejsou tak dokonalé, jako třeba u Kmotra. Ano, není to úplně vhodné srovnání, ale pouze poukazuji na charaktery a zapamatovatelnost postav. Uvidíme, třeba se to zvedne s další sérií. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geniální kriminální seriál z mé nejoblíbenější éry, který mi tak dlouho utíkal, až jej musím dohnat co nejrychleji, už jen pro tu spoustu známých tváří, které se během všech 5 sezón mihnou. Annabelle Wallis naprosto úžasná svou krásou, svými přetvářkami mi ale začala lézt krkem. Ještě že je tu pan Murphy, který si pro sebe krade 90 % celého seroše. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (8)

  • V epizodě zazní úryvek písně „Come Josephine in My Flying Machine“ z roku 1910. Úryvek stejné písně zpívá ve filmu Titanic (1997) postava Jacka (Leonardo DiCaprio) Rose (Kate Winslet) a na konci filmu ji zpívá samotná Rose při čekání na záchranu. (FAITH.BABE)
  • Když John (Joe Cole) přijede na svou svatbu, o které zatím neví, tak má v některých záběrech v puse párátko a v jiných ne. (Duoscop)
  • V čase 00:39:18 vidíme slečnu kontrolující stav revolverového válce. V pěti nábojových komorách jsou pouze 4 náboje. Ve válci jsou ale náboje neexistující ráže .37, a to ještě s označením SAW (Smith & Wesson). Ve skutečnost je uprostřed zmíněné zkratky vždy &, nikoliv velké psací A. Žádný výrobce střeliva náboje Smith & Wesson tímto způsobem neoznačoval. Správné označení náboje do této zbraně je .38 S&W. (Dragunof)

Reklama

Reklama