Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Rok poté, kdy spor rozdělil Shelbyovy, se musí rodina sjednotit kvůli pomstě ze strany italské mafie a vyhledat pomoc nového pochybného spojence. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

AffectedFace 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"By the the order of the Peaky Blinders!" Budu se sice opakovat, ale čtvrtá série prostě vzala všechno dobrý z prvních třech a vytvořila totální skvost od začátku do konce. Přestřelky krásně krvavé a realistické. Talián (nebo jak by to řekl Tom Hardy - Fucking WHOP Mate), je prozatím nejvíc badass charakter ze všech sérii. Již zmiňovaný Hardy svoje monology posunul opět o pár levelu dál a všechny neskutečně stírá. Jedná důležitá postava nečekaně zmizela a byl to teda obrovskej šok! Studování psychiky Thomase Shelbyho mne i nadále neskutečně baví, protože zde zažívá hodně silné breakdowny a tím se stává ještě silnějším vůdcem, který dokáže oblafnout kohokoli, kdo se mu postaví do cesty. Arthur je prostě Arthur, agresivní hovado, které ale musíte milovat. Nějakej ten snížek mu sem tam vletí do rypáku. Přibylo i pár nových postav a hned jsem si je zamiloval. Režie a scénář se hodně posunuly dopředu, a je zde vidět využitý rozpočet. Prostředí se ještě navíc od předešlé série o hodně rozšířilo, takže se krásně dá dívat na celej zaflusanej Birmingham. Spousta emocí, zvratů, hlavní i vedlejší postavy, všechno vesměs tvoří neskutečnej zážitek, od kterého se jen tak oči neodlepí. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4 seria je sklamanie! A velke! Su to stale Peaky Blinders, ale zaroven je to nekonzistentne, akoby varenie z vody, miestami ozaj trapas (aspon tak mi prisiel cely Adrien Brody, akoze imitujuci Vita - skor karikatura). Este aj tie prestrelky su trapas na urovni, ktora ozaj nezodpoveda PB. Rovnako pribeh, konanie postav...vlastne, ked tak premyslam, tie *** su tak trochu kvoli sile nostalgie. Pozerat TOTO po Narcos 4 je ako pit Tuzemsky "rum" po tom najkvalitnejsom "zbozi". Piatej serie sa trochu zacinam bat... ()

Reklama

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I want you to be alive, after your entire family is dead. Because what my mother says, that is what hurts you the most." _____________ Bezkonkurenčne najlepšia séria celých Peaky Blinders! Presne toto som si už od samého začiatku prial v tomto seriáli vidieť – dynamické a napínavé prestrelky, nadupaná akcia takmer v každej časti, doposiaľ najprekvapivejšie zvraty (pri čom niektoré z nich boli pre mňa skutočné podpásovky) a hlavne nervydrásajúci a excelentný záporák (Adrien Brody predvádza naozaj mrazivo perfektný výkon)! Akčné scény v Peaky Blinders som doteraz považoval za prvotriedne, ale táto séria posunula latku ešte o poriadny kus vyššie – dokonca sa odvážim napísať to, že prestrelka v piatej epizóde je doposiaľ asi najlepšou scénou celého seriálu, dokázala ma úplne pohltiť a naplno si udržať moju pozornosť... V konečnom dôsledku ma vlastne celá štvrtá séria bavila zo všetkých najviac, naozaj nemala veľa slabých miest a aj jej príbeh mi prišiel spomedzi všetkých sérií úplne najprehľadnejší a najzaujímavejší... Príde mi naozaj parádne, že táto séria berie z prvých troch to najlepšie (a popritom po nich skoro vôbec nekopíruje!) a vytvára z nich skutočný skvost, ktorý si zaslúži aspoň 9,5 samopalov z 10... "Tell your boss what you saw here today. And tell him: You don't fuck with the Peaky Blinders." ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I dle obecného hodnocení série člověk hned pozná, že tahle šestice epizod nebude ničím jiným než kulervoucím televizním zážitkem. Hned úvod přináší dost emotivní rozjezd, vedle toho přidává do hereckého ansámblu perfektního Aidana Gillena a především nejlepšího záporáka v dějinách seriálu. Adriena Brodyho jsem si oblíbil už v pár filmech, jeho Luca Changretta je ale jeho doposud nejlepším výtvorem. Každým dalším dílem tahle řada překonává sama sebe a já asi lepší seriálovou sérii kromě závěru Darku letos ještě neviděl. [viděno na Netflixu] ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flirtování s Kmotrem... italoameričané přijíždí provést vendettu a Tommy má konečně něco na práci. Určitě jedna z nejlepších sérií i díky fantasticky gradovanému finále. Tom Hardy boží. Alfie je jednoznačně nejlepší a nejnepředvídatelnější postava seriálu. Dokonalé zamyšlení nad slepotou. Why not? ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku epizody při boxerském utkání je několik záběrů na chodbu, kde je zřetelně vidět plastové potrubí. V době příběhu ještě nemohlo existovat, začalo se vyrábět až po roce 1950. (e_Fox)
  • Láhev rumu, kterou dostal Luca (Adrien Brody) od Alfreda (Tom Hardy), Luca otevřel a potom ji ve dvou záběrech po sobě zavřel. (Duoscop)
  • Když dostane Luca (Adrien Brody) láhev rumu od Alfreda (Tom Hardy), tak jí otevře a zase zavře. Později se z ní ale napije, aniž by jí znovu otevřel. (Duoscop)

Reklama

Reklama