Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejzářivější hvězda současné francouzské komedie, Omar Sy, se po velkém úspěchu Nedotknutelných představuje v dalším filmu o dvou parťácích jiného původu a barvy pleti, kteří společně překonávají nástrahy osudu, přičemž o přehmaty a humorné situace opět není nouze. Manželka vlivného šéfa Národní unie zaměstnavatelů je nalezena mrtvá na pařížském předměstí Bobigny. Vyšetřování svede dohromady dva policisty z protichůdných světů. François Monge, kapitán slavné pařížské kriminálky, je v tvrdé předměstské realitě stejně nepoužitelný jako jeho předměstský kolega Ousmane Diakité ve vyšší společnosti naleštěných pařížských salónů. Okolnosti je však donutí spolupracovat a vyšetřování politicky ožehavého případu se dává do pohybu. Nepravděpodobná dvojice v baseballové bundě a baloňáku budí svými neohrabanými metodami pozdvižení všude, kde se objeví, triky odkoukané od Belmonda a Eddie Murphyho však zabírají a agenti se dostávají lotrům na zoubek… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Žabožroutská ptákovina, při které musí být bývalým francouzským hvězdám kurevsky k blití když vidí co se stalo ze slavnou francouzskou komedií.  Belmondo, Funes, Girardotová a další skutečné hvězdy musí strašně zvracet.

gab0

gab0 (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Tak veru, zamer bol jasny - vytlct kapital z filmu, ktory mal uspech v roku 2011. Jeho nazov snad netreba pisat.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

gab0

Krizovatka smrti II a III mala aspon Chana a Tuckera, ale toto? Omar Sy bol sice fantasticky v Nedotknutelnych, ale v komedii sa na Tuckera nechyta ani trochu. A ten scenar? Minutu po skonceni filmu som ani nevedel o com to vlastne bolo...

na příspěvěk reagoval gab0

gab0

gab0 (hodnocení, recenze)

Ani raz som sa pocas filmu neusmial, komedia bez stipky humoru. Sledoval som so slovenskym dabingom, ten uz pokazil uplne vsetko. Pripomina mi to Krizovatku smrti II a III. Nepozeratelne. Naco to natacali?

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Rosso

Rosso (hodnocení, recenze)

co to je zase za překlad : De l'autre côté du périph- Nepoužitelní?? WTF

na příspěvěk reagoval mr.filo

Uživatel Rosso smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama