Reklama

Reklama

Zase nepoužitelní

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá dvojice policajtů se musí po deseti letech dát dohromady a vyšetřit vraždu ve francouzském městě, kde to mezi lidmi vře a kde hrozí nebezpečné spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (54)

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Takedown" je v podstate veľmi jednoduchý príbeh, ktorý akosi v ničom neprekvapí. Možno s výnimkou jedného záverečného zvratu. Ale popravde, aj ten sa dá celkom čakať. Inak je toto policajná buddy-buddy komédia, ktorá má svoje vtipné a svoje trápne momentky. Mám síce pocit, že Omar Sy a Laurent Lafitte sa síce na tomto bavili, no viac-menej to je asi tak všetko čo sa k tomu dá povedať. Príbehovo to do seba moc nemá, postavy nie sú veľmi zaujímavé a popravde ani vo finále nebudete nejako zvedaví, či sa našim hrdinom podarí zaraziť ten diabolský plán alebo nie. Pretože viac-menej to od začiatku viete. A pochopíte aj veľmi rýchlo kto za všetkým stojí a jedno s druhým. Ak to mala byť len oddychovka, tak fajn, ale nič hlbšie tu nehľadajte. Hodnotenie: C+ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Louis Letterier napálil start kvalitou a teď postupně spěje do vod totální průměrnosti. Když už i film s ultra francouzským sympaťákem Omarem Sy dokáže natočit tak, že se Vám protáčí panenky, tak je tady asi něco špatně. Průměrná francouzská akční komedie. No v porovnání s jinými francouzskými komediemi spíš podprůměrná, protože chybí vtip. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ten scénář je jak vojetý brusle, takže nezbývá se než se soustředit na akci a vtipný dialogy, ale akci narušuje zběsilejší kamera, to je opravdu ulet, zrchylovat rychlou scénu, střihem , kdo tohle vymyslel, měl by za trest strávit noc s Putinem. A u Netflixu i tradičně problém se zbytečně přepápelnou stopáží. Já bych to zfouknul za 70 minut i se šukací scénou. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Když vyjde nějaký nový akčňák na Netflixu, už dopředu se dá tak nějak očekávat, že to nebude nic světoborného. Francouzi tento žánr vcelku umí, režisérský post signalizoval, že by se snad mohlo jednat o výjimku, lákal mě ale i vždy sympatický Omar Sy a vcelku v pohodě námět. Doteď mi není vůbec jasné, jak z toho nakonec mohla vzniknout taková kravina. Z ústřední dvojice je nejsympatičtější Omar Sy, který celý film jako jediný nějakým způsobem táhne, Laurent Lafitte mi naopak přišel vcelku nevýrazný. Příběh zpočátku vypadal solidně, postupně se z toho ale stávala čím dál tím větší fraška, která vyvrcholila neskutečně dementním závěrem. Snímku moc nepomohla ani přestřelená stopáž, místy je to velká nuda, akčních scén není zrovna moc, i to málo je ale zabito nekvalitními záběry a střihy. Humoru je rovněž pomálu, chybí i nějaké napětí či atmosféra. A to to zpočátku vypadalo tak nadějně. 3/10. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Biely neschopný policajt očarený svojim schopným afroamerickým alfasamcom kolegom, ktorému biela policajtka roztiahne nohy 3,14 sekundy a Pí tchu konečne navštívi čierny trúd. Ďalej pochopiteľne liberálne predsudky neofašistického liberálneho odpadu ľudskej spoločnosti o nevzdelaných ľuďoch na vidieku zabalený do primítivneho príbehu. A popri tom si človek prečíta správu o útoku 15 ročného aromáka na 51 ročného suseda, nožom mu prepichol slezinu. Na tento rasistický útok skurvené liberálne svine nereagujú v komentároch, nenatočia o tom film, ich neofašistický mozog to vytesnil a skutok sa podľa týchto tupých prasiat nestal... ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama