Reklama

Reklama

Sexy bestie

Trailer 1

Obsahy(1)

Život gangstera je značně vyčerpávající. To pocítil i londýnský lapka Gary Dove a uchýlil se raději do slunného Španělska, kde tráví volný čas s manželkou DeeDee a s přáteli Aitchem a Jackie. Jeho odpočinek však nemá dlouhého trvání, brzy je přerušen vpádem psychopatického zabijáka Dona Logana, jenž Dovea donutí, aby se k opuštěnému řemeslu rychle vrátil. Je ho potřeba u velké bankovní loupeže. Gary dlouho odolává, nakonec se ale do Londýna přece jen vydá. Avšak nikoli v přítomnosti Dona Logana. Tomu se totiž stala malá nehoda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (129)

Topco 

všechny recenze uživatele

Vydarený debut s noirovým námetom pracuje a dáva si záležať na hravom vizuále (snové sekvencie, klipovitý strih). Londýnsky gangster Gal (Winstone) si užíva spokojného kriminálneho dôchodku v luxusnej vile s bazénom v Španielsku. Dovolenkové leháro však trvá len dovtedy, kým ho nedobehne temná minulosť v podobe psychopatického zabijaka Dona (psychopatický a na Oscara nominovaný Ben Kingsley). Ten prichádza s ponukou na posledný džob jeho kariéry – lúpež diamantov. Gal je pevne rozhodnutý, že do toho nejde, ale Donovi sa proste „nie“ nehovorí... ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Svojsky ujetá kriminálka, kterou nejde brát vážně, ale mně vysloveně tenhle typ humoru s tvrdou maskou na tváři sedne. S ničím to srovnávat nebudu, jen jsem jim záviděla ten bazének a náušničky Garyho partnerky. Není to snímek vysloveně na repete, ale mně zpříjemnil nedělní odpolko. A jak se dívám, tak se musím smát i tomu hodnocení. Holt každý čekal asi něco jiného, já byla spokojená, to stačí a punto. ()

Reklama

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Kto si myslí, že v slnečnom Španielsku sa ľudia natretí olejom s absurdným faktorom vypekajú na slniečku a nemajú žiadne starosti, je na tom podobne ako hlavný hrdina (bývalý zlodej) tohto krimi. S tým však tak celkom nesúhlasí jeho ex-kolega, ktorý má za úlohu presvedčiť ho k ďalšej akcii. A jeho "presvodčovacie" prostriedky sú na slnečné dni príliš temné. To nemôže skončiť dobre. Film s atmosférou dusnejšou než letný deň v trópoch. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $6,946,056Tržby Celosvetovo $10,045,677║ Mal som to šťastie vidieť tento film na Festivale Art Film Fest 2012 za uvedenia samotného Bena Kingsleya, ten nezaprel svoju hravosť a hneď ako vstúpil do sály, sa nám na moment schoval za reklamnú festivalovú tabulu a opatrne spoza nej na nás vykŕkal, takto rozveselil publikum a potom za mohutného potlesku nám uviedol film, prezentovaný s jednou malou príhodou týkajúcou sa práve tohto filmu, vo filme hrá psychopata a toto neskutočne zavážilo, keď skončil film a jeden z divákov ostal naňho vyjavene čumieť, Kingsley túto situáciu hneď zneužil a na tohto ohureného roztraseného diváka vybafol "Zmizni do riti!" a divák sa v šoku posadil späť do kresla. __Film je mierne rozpačitý a nekompaktný, herci Ray Winstone a Ben Kingsley to slušne uhrávajú, réžia sa snaží byť umelecká ale nefixuje to úplne s dejom ako by malo. /videl v kine: 40%/ (videl na festivale Art Film Fest 2012) ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když si pan režisér hraje na umělce, a touží být tahle "nová vlna". V úporné snaze nenatočit tuctový film spáchá naprostou slátaninu. Ne, že by tam nebyly zajímavé momenty, ale zbytek je tak nebetyčná nuda, že snad jediné, co je opravdu dobré, je dokonale nastudovaný akcent Bena Kingsleyho. 40% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Výslech na letišti byl první scénou, kterou Ben Kingsley natočil. Ten později uvedl, že postava Dona Logana byla z velké části inspirována jeho babičkou. (MrCreosote)
  • Ben Kingsley při hraní psychopata Dona Logana dával volný průchod veškerému svému hněvu a napětí a, jak sám řekl, po zbytek dne pak byl krotký jako beránek. (MrCreosote)
  • Slovíčko "fuck" uslyšíme celkem 115krát. (MrCreosote)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama