Reklama

Reklama

Batesův motel - Série 1

(série)
Drama / Mysteriózní / Horor / Thriller
USA, 2013, 7 h 10 min (Minutáž: 42–44 min)

Epizody(10)

Recenze (15)

zahadum 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria netradičného seriálu pomerne zaujala a ukázala nám veľa otázok na ktoré pochopiteľne dáva seriál málo otázok. Šetrí si ich do ďalších sérii ale už teraz môžeme s istotou povedať, že sa to zamotalo všetko slušne a veľmi som zvedavý na ďalšie časti tohto určite zaujímavého seriálu. Prečo len štyri hviezdy ? miestami to pripomína seriál zo strednej školy aj keď viem, že to pasuje k príbehu. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasně nastartované po prvním dílu. Jsem celá natěšená, jak to bude dál !!! Nejlepší seriál dnešní doby. Nakonec to bylo pěkně a přesně řečeno v páté sérii - ,,Někdy matku vidím, i když tam ve skutečnosti není. A někdy se jí i stanu.´´ A scénáristy to bylo dovedeno téměř k naprosté dokonalosti - a to sice, když se lidé v okolí chovali k Normanovi, jako by byl skutečně Norma, a to ve chvíli, kdy my ho vidíme jako Normana. Ke konci 3. série to začínalo být čímdáltím zajímavější. ,,Budeme navždy spolu. Bude to krása"... ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál vypadá jako hodně dobrý nápad. Bates Motel jakožto prequel nám ukazuje jak to vypadalo před Hitchcockovým Psychem. Každej díl má něco k nabídnutí. Je tam akce a příběh, který na rozdíl od jiných seriálů dává smysl. A to je na tom asi to nejsuprovější. 1. série ukazuje super začátek, ale je nutno říct, že to není nic z čeho bych si sedl na prdel. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napriek úvodnej skepse, či sa seriál dokáže vyrovnať filmovému spracovaniu Psycha treba povedať, že určite predčil všetky očakávania a všetky pokračovania okrem pôvodnej verzie Hitchcocka schoval do vrecka. Dej zapracovaný do súčasnosti je skvelý, výkon predstaviteľa Normana Batesa je obdivuhodný a v niektorých momentoch zatieni aj samotného Perkinsa, Normanova matka síce v niektorých momentoch prehráva ale stále je to v rámci únosnosti. Hudobná stránka je najslabšou časťou seriálu a napriek tomu, že scénar v dvoch častiach klesne k priemeru rodinných seriálov stále možno Bates motel považovať za jeden z najlepších seriálov súčasnosti. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Říkal jsem si, jak bude film vypadat v seriálovém provedení, jestli tvůrci budou schopni vybudovat dostatečně pevné zázemí pro tak kultovní děj na pět sérií a přitom to zbytečně nevláčet a neprznit, ale musím po první sérii usoudit, že se není čeho obávat a že Batesův motel je opravdu vzat za správný, a také možná i nejlepší konec. Postavy jsou více než uvěřitelné, výborně charakterově vykresleny (těším se, jak se budou vyvíjet dál), ale hlavně sympatické - především Norma a Norman, kteří spolu tvoří báječně zvrhlé duo. Krom postav cením i děj, který přesně ví, jak sázet v stopáži nečekané či zvratové obraty. Co se mi také zamlouvá, je širší záběr seriálu, kde se nám dostane pod drobnohled i samotné zkorumpované městečko nedaleko motelu. Tím se vytváří plno zajímavých situací, o nichž v seriálu není nouze, a přidávají nové postavy, které mají co říct. Musím si pochválit i krásně zvolenou stopáž 40 minut, kdy je to přesně tak akorát (žádná přestřelená hodina jak u jiných) a nehrozí nebezpečí v podobě kdejaké zívačky. Za mě se jedná o perfektní mysteriózní thriller/drama seriál s prvky hororu, u něhož se velice těším na jeho další série. Vyhodnocení: Normane, víš, co máš dělat P.S. Pravděpodobně zvýším v blízké budoucnosti hodnocení na 5 ()

Galerie (272)

Zajímavosti (1)

  • Ve 29. minutě tančí na plese Norman (Freddie Highmore) s Emmou (Olivia Cooke) ploužák na skladbu „Lady in Red“ od britsko-irského zpěváka Chrise de Burgha, která vyšla v roce 1986 jako druhý singl z alba „Into the Light“. (Trajektt)

Reklama

Reklama