Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

decouble odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy nepochopim, jak se to někomu může líbit. Scéna, ve které hrdina ve vodě spolkne svůj exkrement, je asi ta nejubožejší filmová bída ze všech, a to nemluvím o mačkání beďarů a scéně, kdy jsou hrdinové tragicky pobliti, přičemž režisér v této sekvenci navíc hraje na smutnou notu. Nerad používám vulgarismy, ale tady se nedá použít jiné slovo než SRAČKA! A nezachrání to ani skvělý Rhys Ifans jako DJ Bulva. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tohle je šílenost extra ultra. Naprostý úlet od hnusu po brutální až buranský humor. Třebas scéna mačkání beďarů je k jídlu fakt silný kafíčko. No i když je to blbý, hloupý, vodporný, oplzlý, příšerný, šílený, nadsazený, humusoidní, fekalofilní, beďaroidní, mazoidní, bláznivé, úchylné, extravagantní, neurovnalé, nekoukatelné, nepochopitelné, nevymačknutelné, nepolikatelné, neztravitelné, odporné, fuckoidní, shitofonní, přehaný, přerostlá, oteklý, sračkoidní, pissoidní, sprosté, buranoudní, rosoloidní, pasoidní, prostě sem tam mě to celkem pobavilo. Nadsázka na ty pubertózně přeplácané teenage romantičnosti a komedie jak se patří. Žaludky do pytlíků na zvracení a mozky do košů na odpadky, kde by po shlédnutí jisto jistě stejnak skončily. Třebas jen sváteční filmový znalec nad tím ovšem musí lomit ruce. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Momentálně i mentálně mě tahle britská fekální výplachovka natvrdo rozbourala. Poté co mi bylo dáno mít hlavu také na chroustání podobných septikálních hovadin, soucítím s bližními kterým nebyla dopřána ani standardně dostatečná inteligence a proto se tito jelimani realizují jak umí. Obdivuji jejich zápal pro věc! Všichni jsme přece děti boží. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je to celé strašně idiotské a nechutné, ale kdybych řekl, že se mi to nelíbilo, tak bych kecal. Ono to je opravdu místy celkem zábavné a u něčeho jsem se smál i nahlas, avšak hlavně kvůli tomu, jak idiotské (samozřejmě záměrně) to bylo. Sice je tu hromada nechutných a trapných scén, ale taky je tu hromada těch vtipných a vzhledem k tomu, že to u mě nakonec zanechalo spíš pozitivní dojem než negativní, tak to vlastně špatné nebylo. Ale ten film právoplatně rozdělil diváky na dvě skupiny - jedni to milují, druzí to nenávidějí a není se čemu divit, ten styl humoru, co tady je, prostě není pro každého. Já jsem tak někde uprostřed. Dal bych jenom lepší 2*, ale ta muzika je tady tak dobrá, že to nakonec na tu slabé 3* vytáhne. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Připomíná mi to modely francouzských návrhářů na anorektických tělech světoznámých ramínek s nohama, které se procházejí po molech. Bizarní, okázalé, nechutné, šokující, tupé, jednoduché, trapné, nepochopitelné. Marně jsem hledal nějaký světlý moment, ale nějak to nevybředávalo z takové nudné atmosféry. Bylo tam několik úsměvných momentů a docela solidních hlášek a za pozitivum také beru, že jsem to dokoukal do konce. Nicméně je to zábava pro skutečně specifickou skupinu diváků, do které já nepatřím. Přirovnal bych to k tomu, jako by si někdo nasral na hlavu, vyšel na ulici a vydával to za novou módu. Někteří budou tleskat, já jen kroutím hlavou. Za tenhle 80ti minutový průjem dávám 15% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Kluby zmíněné a zobrazené ve filmy byly skutečné. Například klub Amnesia byl na půli cesty mezi městem Eivisou a San Antoniem a jezdil tam patrový discobus. (juta)
  • Ve filmu jdou Kevin (Harry Enfield) a Perry (Kathy Burke) do klubu Amnesia, ve skutečnosti byl však použit vchod do klubu El Divino. (juta)

Reklama

Reklama