Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keďže sa Kristy potrebuje pripraviť na jednu zo záverečných skúšok, ostáva počas Dňa vďakyvzdania osamote na internátnej škole. Potom, čo jej dôjdu nápady na zabitie nudy, rozhodne sa, že odbehne zo školského areálu, aby si tesne pred spaním na neďalekej benzínke zakúpila jedlo a pitie. Pri platení účtu dochádza medzi Kristy, predavačom a neznámou, podivnou ženou k nedorozumeniu. Následky budú pre mladú študentku hrozivé. Príjemný večer sa s odstupom času mení na krutý boj o život proti partii násilníkov. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (142)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné překvapení, které mne zcela nepřipraveného fakt zasáhlo. Aktuálně relativně právem oslavovaný PURGE 2 dostává tímto snímkem konkurenta, který mu vráží relativně silný direkt na pumpu (játra v MMA pojem ...) a u mne tedy vítězí ... Obsah trochu mlží, protože divák si představuje, že parta klasickejch maskovanejch zakuklenců bude po celou stopáž nahánět jednu holku a ta bude do nekonečna utíkat. Jenže ono to tak docela ani není ... ;-) Jednak se střídá prostředí, kudy všude holka zdrhá a hledá útočiště a pomoc. Prostředí je chvílema docela fajnový, zejména chata týpka s brokárnou. Film doprovází excelentní hudba, která graduje vypjaté scény. Všechno je to fakt maximálně napínavé. Hlavní hrdinka je mnohem sympatičtější než postavy v obou dílech "Očisty", fakt mi přirostla k srdci ... film je silně emocionálně zabarven, to se podařilo úžasně stvořit a divák i hrdinka fakt nejdřív trpí, ale v posldní třetině se holka vzmůže a to docela věrohodně .... a divák čeká na pomstu. ;-) A hádejte, jaká ta pomsta nakonec je ..? :-) No 5/5, jeden z nejlepší "x-invasionů", který se sklání až před modlou a vrcholem You are Nex! ... Luxusní záležitost!! ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Vyvražďovačka z prostredia takmer ľudoprázdneho areálu školy, ktorej nič moc nechýba a ani nepridáva na hodnote. Ľakačky vnucované zvukom fungujú asi na málokoho, ale nasrať tiež už veľmi nedokážu. Pobavil ma aj fakt, že hlavná hrdinka, typovo pripomínajúca Jennifer Lawrence, dostala meno Justine, čo by sa dalo interpretovať aj ako just teen. Celkovo taký príjemný štandard, ktorý neurazil, no predstavy vraždenia laikovi ani moc nerozšíril. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Takovýhle Home invasion mám rád, nebo vůbec tenhle revenge styl.Povedený béčko s nijak výjmečným scénářem, který je hodně podobný nedávno vydanému dvd hororu The Den, za to ale s výbornými nápady a skvělým gradováním děje.Hlavní hrdinka je inteligentní a i přes počáteční šok a strach jedná racionálně, nechová se jako kráva a její pomsta a vychcanost mi připoměla hlavního hrdinu z podobně výtečné The Collection.Je prostě super, když se konečně najdou tvůrci, kteří ve Slasherech a Home invasion filmech nenapíší postavám debilní chování a divák se dočká výtečné odplaty.Takový filmy miluju a je jich jako šafránu, sám bych chtěl něco podobného natočit.Takový ten ''spravedlivý'' survival.Hlavní hrdinka byla příjemná a happy (dokud nezačal masakr :D) a potom je už kosila ve stylu MacGyvera normálně, příběh ušel, atmoška taky.Jeden z těch hodně povedených dvd hororů s naprosto famózním soundtrackem, Blackburn má budoucnoust.70%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si opatřil především kvůli Ashley Greene. Tuhle herečku prostě žeru a rozhodně to není kvůli Twilightu (jelikož tuto ságu vůbec nemusím). Velmi záhy jsem však zjistil, že tu nehraje „hlavní roli“ a v té kapuci jsem jí málem ani nepoznal. Takže v první chvíli mě ovládlo zklamání. Naštěstí si Haley Bennett nevedla vůbec špatně, takže jsem tomuto „Home invasion“ začal pomalu přicházet na chuť. Trvalo to však nějakou dobu, protože první polovina filmu z hlediska hororového žánru moc poutavá nebyla. Tím však určitě nechci říct, že by šlo o něco nepoživatelného. Asi největší smůlou pro tvůrce co se mého ohodnocení týká, bude fakt, že jsem v poslední době viděl až moc filmů s podobným tématem a popravdě větší polovina byla o třídu lepší. Šablonovitá zápletka nám mnoho nového nenabídla, ale dá se tu nalézt i několik pozitivních věcí. Mezi ně patří především změna prostředí, kdy se z nejrůznějších domů přesuneme do univerzitního areálu, který se přímo nabízel k rozpoutání hotového pekla, jenže to by se tvůrci museli trochu odvázat a především se vyvarovat nelogickým kopancům a žánrovému klišé. Přečetl jsem si pár komentářů a dost mě zarazila slova jako (mrazivé, lekací scény…) – a já se musím zeptat, kde jste na ně narazili??? Atmosféra byla místy ponurá a v určitých scénách se skutečně dostavili i náznaky napětí, ale předvídatelnost scénáře a především ono klišé v podobě neuvěřitelně rychlého přesunu záporáků, kteří se vždycky objevili na tom správném místě, mi kazilo vychutnat si film naplno. 50% ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to zase jednou byla hovadina...scénář musel napsat úplný magor. Hlavní postava - Justine - se chová jako blbá kráva (a to ani není slušivá blondýna), která vrší jednu chybu za druhou. Jenže, světe div se, tahle křehká dívka se všemi útočníky hravě zatočí! Neuvěřitelně hloupý film, kde je divák strašen nesmyslnými zvukovými efekty, kde by ve skutečnosti oběť neměla šanci, kde nám hrdinka skočí ze střechy budovy (kam si hloupě naběhla), chvíli kulhá, ale pak běhá jak laňka, a kde se hovadsky chovají snad všichni. Mé doporučení - nechte tenhle blábol být a ušetříte si promrhaný čas... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama