Reklama

Reklama

Bogoshipda

(seriál)
Trailer

Epizody(21)

Obsahy(1)

"Číslo 27", tak nazývají spolužáci Lee Soo Yeon. Všichni se jí vyhýbají a nikdo se s ní nebaví, protože je dcerou vraha. Jediný, kdo se s ní chce kamarádit, je nový spolužák Han Jung Woo, který též nemá příliš jednoduchý život. Zamilují se do sebe, ale pak jsou od sebe náhle odděleni a bohužel bude trvat několik let, než se spolu opět setkají. (andiek05)

(více)

Zajímavosti (2)

  • O tom, že natáčení nemusí být vždy jen procházkou pomyslným růžovým sadem, o tom se po skončení vyčerpávajícího natáčení rozvyprávěla ústřední ženská postava celé televizní série, Soo-yeon Lee, tedy jihokorejská herečka Eun-hye Yoon. Ta totiž musela snášet nejenom obtížná teplotní příkoří, ale také fyzické vyčerpání a následné zhroucení, které ji katapultovalo z natáčecího placu přímo do nejbližší nemocnice. „Ačkoliv jsem se po dobu dlouhého natáčení necítila úplně ve své kůži, v natáčecím prostředí zas tak špatná nálada nepanovala. A dokonce i přes všechny ty smutné a depresivní scény, bylo po celou dobu poměrně veselo; bylo zde několik lidí, kteří se snažili udržet úsměv na tvářích všech přítomných. V kontextu panujícího chladu to bylo velice příjemné. Ale i tak jsem na úkor chladného prostředí bojovala s korektním vyjádřením momentálních pocitů, o nichž jsem si nejednou myslela, že jsou zcela mimo. Během natáčení závěrečných scén jsem dokonce omdlela. Doslova jsem padla vyčerpáním. Byla jsem jako smyslů zbavená. Okamžitě mě odvezli do nemocnice. Zrovna jsme totiž natáčeli daleko od hlavní metropole. A já samozřejmě musela z nemocnice okamžitě do Soulu, a to jsem v sobě měla ještě tolik léků, abych se dala do kupy. Bylo toho dost. Bylo toho opravdu dost a dost. I přesto všechno, co jsem prodělala a čím vším jsem si během i po natáčení prošla, je to, co si po psychické stránce musel projít Yoo-chun Park, opravdu ale jen takové malé/velké nic.“ (Conspi)
  • Jihokorejský herec Seung-ho Yoo se hned po dokončení výrobního procesu seriálu odebral k dvouletému výkonu povinné vojenské služby u jihokorejské armády. Jeho nástup proběhl 5. 3. 2013. Předpokládaná doba hercova návratu z vojenské služby proběhla 5. 12. 2014. (Conspi)

Reklama

Reklama