Reklama

Reklama

Lucifer - Série 4

(série)
Trailer
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, 2019, 8 h 25 min (Minutáž: 49–56 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Denny Love, Jon Chaffin, Graham McTavish, Sasha Roiz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Chloe se složitě vyrovnává s Luciferovým zneklidňujícím odhalením. Ničemný kněz se rozhodne zabránit naplnění věštby, o které se mezi lidmi už dlouho šušká. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Linzi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufám, že se nedopustím spoileru, tak jenom napíšu, že smekám před Netflixem a děkuji za tuto úžasnou čtvrtou sérii (po trošku slabší 3. sérii)! Potažmo jsem rád, že vůbec vznikl tento seriál, který je asi jediný, u kterého jsem fakt viděl všechny díly všech řad, což u mě nebývá zvykem. Prakticky od prvního dílu této série, jsem byl přesvědčen o hodnocení 5 hvězdičkami, takže nemůžu jinak. Touto sérií, podle mě, seriál opravdu končí, ale nechám se překvapit. (I když konec, by mi ani nevadil, protože jak už jsem jednou psal, kdyby se z toho stal "nekonečný seriál", jistě by ztratil své kouzlo. A říká se, že v nejlepším se má přestat). ;-) Závěrem oceňuji, v posledním dílu na konci, nádherný soundtrack! :-) Lucifer je jeden z nejlepších novodobých seriálů! Díky za něj! :-) ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je to fajn zábavná oddechovka. Oproti třetí sérii je tu určitě vzestup kvality, ale bohužel to zůstalo na půl cesty. Na jednu stranu tu máme temnějšího Lucifera, který dělá věci, jaké jsem si přál, aby dělal i v předchozích sériích (ukazuje často svůj Devil Face, trestá viníky), ale na druhou stranu mi přišlo, že se toho tvůrci jako by trochu zalekli a nedotáhli to. Ten kněz vypadal, že z něj bude fajn záporák, ale bohužel byl příliš nevyužitý. Dalším problémem je, že to, co přidali na temnotě, tak přidali i na telenovele, takže se tu řeší plno zbytečných věcí, které by v komiksovém seriálu vůbec být nemusely. Jinak samozřejmě potěšila super-kost Inbar Lavi, coby první žena Eva. ()

Reklama

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou sérii jsem zvládl za jediný den, naprostá paráda po předchozí sérii, která byla zbytečně dlouhá a místy vatová. Zdejších 10 dílů je naprosto ideální, příběh měl grády, vývoj postav byl dobrý, nová postava Evy je též velmi povedená. Popravdě se už těším na novou sérii, kdy se má konečně zjevit Otec všech. A Netflix rozhodně pomohl. Zde jasných 5*. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím přiznat, že mě Netflix málokdy zklame, ale Lucifera posunul zrovna tím směrem, který bych si nevybral. Z pohodové oddechovky plné humoru se ve čtvrté sezóně stala jakási unylá vztahovka, v níž se kolem každého problému krouží jako kolem horké kaše, protože by jinak příště nebylo o čem točit. Když jsem se loni dozvěděl, že má být třetí sezóna tou poslední, neměl jsem radost, teď mám pocit, že to nebyl špatný nápad. ()

Stinger78 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čerchmant se nám přesunul na Netflix, začal víc ukazovat svůj pravý xicht a tak nějak jsem čekal, že pro krátkost série to pojede jak na dálnici do pekla. Ale právě ani ne. Tempo to nabralo až v druhé půlce, ale to už bylo pozdě... Také tu vzrostl počet osob, které mě štvaly, k Chloe se prakticky ihned přidala Eva pokušitelka, filosofující Amenadiel a nějak upadl i humor. Možná to chtělo velkým finále vše ukončit a nikdo by se nezlobil, no uvidíme, co pátá řada... ()

Galerie (97)

Zajímavosti (5)

  • Když si Lucifer (Tom Ellis) dělá srandu z proroctví, tak prohlásí: „Winter is coming“ („Zima se blíží“). To je známé motto rodiny Starků ze seriálu Hra o trůny (od r. 2011). (Hovadin)

Reklama

Reklama