Reklama

Reklama

Lucifer - Série 4

(série)
Trailer
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, 2019, 8 h 25 min (Minutáž: 49–56 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Denny Love, Jon Chaffin, Graham McTavish, Sasha Roiz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Chloe se složitě vyrovnává s Luciferovým zneklidňujícím odhalením. Ničemný kněz se rozhodne zabránit naplnění věštby, o které se mezi lidmi už dlouho šušká. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je znát změna atmosféry. Většina postav dostala víc prostoru, a naopak ti staří známí tolik ne. Decker tu má dokonce skoro vedlejší roli. Je tu znát větší důraz na vztahy a fantasy. Nemůžu říct, že by mě to zklamalo, jsem rád, že Lucifer pokračuje, ale k tomu totálnímu nářezu z trojky se už asi nedostaneme. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky za tenhle přesun! Po slabší 3. sérii se otěží ujímá Netflix, který zkrátil sérii (předchozích 26 by fakt přestřel) a udělal z toho zatraceně epickou a údernou jízdu. K obsazení se přidává kouzelná, nádherná a luxusně trhlá Eve a s ní mě to prostě baví. Výrazný odklon od epizodičnosti a poprvé seriál vypráví jeden ucelený příběh, který mě zkrátka zajímá a výborně pracuje s postavami.. Vrátila se Luciferovi šťáva, kterou měl v první sérii. Je to zase více pekelné s dokonale ďábelským závěrem.. Tady to podle mě mělo končit, Lucifer si vybral, dotočit poslední epizodu o uvědomění si svého místa a nazdar. #TeamLuciferplusEve 100!% ()

Reklama

Orion12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je to , co jsem od seriálu , celou dobu očekával. Zkrácený počet epizod hodně pomohl , pořád se něco dělo. Řešila se více hlavní dějová linka a luciferova měnící se osobnost. Byl konečně vidět větší budget. A poslední epizoda série , za mně určitě nejlepší celého seriálu a tohle bylo to , co jsem od lucifera chtěl. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je to fajn zábavná oddechovka. Oproti třetí sérii je tu určitě vzestup kvality, ale bohužel to zůstalo na půl cesty. Na jednu stranu tu máme temnějšího Lucifera, který dělá věci, jaké jsem si přál, aby dělal i v předchozích sériích (ukazuje často svůj Devil Face, trestá viníky), ale na druhou stranu mi přišlo, že se toho tvůrci jako by trochu zalekli a nedotáhli to. Ten kněz vypadal, že z něj bude fajn záporák, ale bohužel byl příliš nevyužitý. Dalším problémem je, že to, co přidali na temnotě, tak přidali i na telenovele, takže se tu řeší plno zbytečných věcí, které by v komiksovém seriálu vůbec být nemusely. Jinak samozřejmě potěšila super-kost Inbar Lavi, coby první žena Eva. ()

Stinger78 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čerchmant se nám přesunul na Netflix, začal víc ukazovat svůj pravý xicht a tak nějak jsem čekal, že pro krátkost série to pojede jak na dálnici do pekla. Ale právě ani ne. Tempo to nabralo až v druhé půlce, ale to už bylo pozdě... Také tu vzrostl počet osob, které mě štvaly, k Chloe se prakticky ihned přidala Eva pokušitelka, filosofující Amenadiel a nějak upadl i humor. Možná to chtělo velkým finále vše ukončit a nikdo by se nezlobil, no uvidíme, co pátá řada... ()

Galerie (98)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno