Reklama

Reklama

Fairytale

  • USA The Haunting of Helena
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Svobodná matka se spolu se svou malou dcerkou přestěhují do nového domu. Brzy na to malá holčička přijde o svůj první zoubek a začne své mámě velmi podrobně vyprávět, že je v hlubokých nocích navštěvována vílou Zuběnkou. Vše navíc nasvědčuje tomu, že nový dům má hrozivou historii. (duckman)

Videa (2)

Trailer

Recenze (42)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Co nejhoršího se může stát snaživé duchařině?Když nemá tempo, to se může snažit jak chce, ale tu vatu mezi lekačkama prostě neschová.Hlavní hrdinka je krásná, začátek je slibnej a atmosferickej, bohužel bubák se ukáže moc brzo, paradoxně když někoho sejme je zase strašně na hovno, že vidíte jen nějaký komáry a slyšíte jen křik.Od přesunu do blázince už se to jen vleklo a nudilo.Mizerný hudební doprovod tomu taky nepřidá.Mělo to určitě mnohem na víc, protože to vypadá místy vážně dobře a umí to dobře děsit, bohužel to nedrží pohromadě, ještě že na konci to mělo skvělou pointu, jinak bych možná dal snad míň, jak mě to zklamalo, pointa to zvedla aspoň trochu.40%. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Námet toho veľa neponúka, klasika - matku s dcérou terorizuje bezzubá mŕtva pani a chce späť svoje zuby. Zo začiatku mi trocha vadila kamera, neskôr som si však zvykol a dokázal ju oceniť. Chýbala mi tu adekvátna strašidelná atmosféra a nápad, ktorý by dokázal zaujať. V rámci ošuntelého príbehu slabší priemer. 55/100 ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Ako krajina pôvodu nám tu svieti Taliansko, ale film je takmer kompletne v angličtine. Vzhľadom na hodnotenie som mal vyššie očakávania, pretože výsledok je dosť biedny. V titulnej roli hrá veľmi pekná, ale dosť nepresvedčivá herečka, ktorá by urobila lepšiu kariéru v modelingu. Film nemá atmosféru, iba jej náznaky. "Strašidelná" hudba pôsobí skôr rušivo, pretože často vyhráva na nervy i v momentoch, keď sa nič výnimočné nedeje. Niektoré scény, ktoré majú náznaky atmosféry sú divne strihnuté, akoby nedopovedané. Príbeh nie je najhorší, určite sa z toho materiálu dal vytrieskať lepší horor, ale výsledok ma dosť sklamal. Prvá scéna s pani "Bezzubou" je jediné, čo sa podarilo, možno ešte ten záver so starým filmovým materiálom. Scéna kde utekajú pred pani Bezzubou a hlavná hrdinka "uviazne" medzi stenou a piánom je dosť prúser, pretože iba minútu pred tým ho tlačila cez celú izbu...40%. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tohle nedopadlo vůbec zle. Italové přišli se svou verzí legendy o zoubkové víle, která však místo pokladů přináší jen utrpení a smrt. Do toho je tu zakomponována děsivá historie domu, takže nebyla nouze ani o citelnou detektivní vložku, při níž zpočátku nevěřící matka brzy pochopí, s jakou sviní má tu čest. Snímek dominuje hlavně se svojí chladnou atmosférou, na humor nebo zbytečné množství vedlejších postav není místo. Zde kritizované efekty mi nepřišly vůbec tak hrozné. A i kdyby byly, filmu bych to odpustil už kvůli parádnímu nástupu samotné víly. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Příjemně kraťoučké hororové překvápko z Itálie na téma víly Zubničky, která nedá chvílu klidu matce samoživitelce a její malé dceři. Čtyři hvězdičky jsou možná moc, ale vzhledem k tomu, že jsem se vůbec nenudil, pár lekaček a nějakou tu krev jsem tam taky zaregistroval, tak se tato duchařinka dá označit za nadprůměr. 70% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Název filmu se objeví poprvé až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama