Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedený film slavné dvojice. Slovního humoru jen velmi poskrovnu, situační komiky málo, zato nevyužitých situací pro oba protagonisty, kdy se mohli „blejsknout“ je dost a dost. Chtěl jsem dát alespoň něco za snahu, ale za scény s ženskými, které už tak pomalé tempo ještě více zdržely a byly pro děj samotný naprosto zbytečné, nedám ani fňuk. 2013072410248bts.NovaCinema///Souhlas, jen dodám, že jsem se podruhé nudil tak, že jsem skoro přestal sledovat děj, tudíž mi asi něco sem tam uniklo. Je to prostě kravina. 20150220209203/9258 ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsou prakticky všechny jejich předchozí filmy na jedno brdo, jako zázrakem se o žádném z nich nedá říct, že by byl špatný. O "Superpolicajtech z Miami" jsem dlouho ani nevěděl, jelikož jsem to měl za další název pro Dva poldy/výtečníky. Teď bych na něj nejradši zapomněl. Tvůrci se nejspíš snažili přiblížit dvojici tehdejším krimikomediím z USA, jenže vznikla z toho jenom nuda. Rvačky se nekonají (namísto nich se spíš střílí), vtipné hlášky a situace se nebezpečně blíží nule. Nejhorší na tom všem je, že mezi Spencerem a Hillem to úplně přestalo jiskřit. Moc si jich vážím, že se rozešli včas. Snímek trochu zachraňuje český dabing, ale na původním vydání od Bontonu byste jej hledali marně. ()

Reklama

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Akoby pokračovanie dvoj výtečníkov. Inak titulky to mali ako zvučka nejakého krimi seriálu z osemdesiatych rokov. Aj to tak vyzeralo. Asi ako dokopy dve časti A-Team alebo TJ Hookera. Spencer a Hill hrajú proste dvoch polišov, ktorí riešia záhadu stratených 20 miliónov dolárov a jednu vraždu. Celkom sa to dalo, ale často som sa tam nudil. Ako podmaz k žehleniu, kde potrebujete mozog odviesť iným smerom, sa to dalo. ()

LukasCL 

všechny recenze uživatele

Slabší film oblíbené dvojky. Doporučuji vyhnout se původnímu dabingu Olivy a Zavřela. Celý film nadabovalo asi tak 5 herců a je úděsné slyšet každých 5 minut jinak kvílejícího Bohdana Tůmu, Miroslava Saice anebo Soběslava Sejka. Láme to uši, nechápu, jak to takhle někdo mohl vypustit do TV. Druhý dabing s Mrkvičkou a Schánilcem je snesitelnější. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jeden z posledních společných filmů mé megaoblíbené dvojice nedopadl bohužel vůbec dobře.Již notně postárlá dvojice začala místo pěstí používat pistole,místo přímočarých rozhodnutí přišlo na řadu přespříliš přemýšlení,skvělé a zábavné dobrodružství a pořádný spád děje byl nahrazen nudou a nezáživným,až moc vážným krimi.Prostě už to není v tomto filmu ta zábavná,rozverná dvojička,ale spíš duo postárlých chlápků,unavených životem a chystajících se na definitivní odchod z výsluní. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)
  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)

Reklama

Reklama