Reklama

Reklama

Zombie Hunter

Trailer

Obsahy(1)

Záhadná droga způsobila, že se z některých lidí stanou zombie. Hordy živých mrtvých se stávají nebezpečím pro hrstku přeživších. Hlavní hrdina Hunter (Martin Copping) je alkoholik a je mu vše jedno. Pro zábavu si vezme ojetý vůz, zbraně a hodně chlastu a takto vybaven jezdí a jen tak pro zábavu zabíjí mrtvé. Na své cestě narazí na skupinu lidí, kteří se snaží apokalypsu přežít. (Terva)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení (7.10.2013 - 71%!!!) jsem asi viděl jiný film než ostatní! Proboha vždyť se to neliší od těch céčkovejch zombiesraček,kterejch je každým rokem víc a víc! Danny Trejo tam "hraje" sotva půlhodinku a ještě k tomu příšerně. Má opravdu vynikající čuch na filmy. Vrcholem je fialová krev zombíků, kreténský "příběh" a otřesné efekty ale Resident Evil! - 0% ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Módní vlna zabíjení zombies patří k té pokleslejší tvorbě z lidské fantazie a rok 2013 byl na zombíky až nechutně přesycený. Koho taky bez právních postihů už zabíjet ve filmech a hrách a nemuset se obávat rasových či politických žalob, než právě mutantní zombíky. Kevin King a jeho parta příbuzných si vyzkoušeli natočit videoamatérský počin plný růžového pudingu. Rypák Dannyho Treja je angažován jako lákadlo, kde svým fanouškům předvede, že se umí ohánět sekyrou stejně dobře jako Abraham Lincoln a rozšíří tak svoje portfolio sečných zemědělských nástrojů. Ve filmu je asi 15 minut, což vysvětluje proč stíhá hrát v každém třetím filmu, kde tvůrci potřebují snížit uměleckou hodnotu díla. Zombie Hunter je odpad!, ale za Dannyho vytrvalou snahu hrát v každém filmu úplně stejný typ naštvaného hajzla a ještě nebýt pro smích jako Steven Seagal, dávám hvězdičku. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Štýlové badass béčko, ktoré je plné ružovo-fialovej CGI krvi, lacných efektov a ešte je všetko natočené aj na zelenú. Avšak sú tu perfektne napísané monológy hlavného protagonistu (netalentované dvojča Stephena Dorffa), Danny Trejo, ktorý sa neskutočne vybláznil a pôsobí ako vždy "bombovo", dve škaredé ženské, ktoré majú telá bohyne. Každopádne ide o ultimátne béčko, ktorý mnohých urazí a unudí, ti s pasiou na filmový trash si prídu na svoje. Čo sa týka zombie: low-cost klasika, kde je vidieť prilepený tekutý latex a žerú iba črevá. Spoiler:Nemesisova prítomnosť ako "final" bossa poteší. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Trejo, pár scén a ty dvě hezky vymodelované pipiny to jakš takš drží nad vodou, ale jinak je to hrozná slabota vyhýbající se nahotě, ostřejšímu slovníku a dokonce i krvi červené barvy. Jako kulervoucí zábava pro dvanáctileté děcka je to vpohodě- Jako cool grindhouse pro dospělého člověka to ale moc nefunguje. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Drogy jsou špatná věc, to se všeobecně ví. A drogy, které dělají z lidí zombie (dovopravdovský), dvojnásob. Hunter (Martin Copping) by vo tom moh vyprávět - na svých toulkách narazil na leccos. Třebas na skupinu přeživších okolo Jesuse (Danny Trejo), která se snaží o jediné - přežít. Společně by se jim to mohlo podařit, pokud nenarazí na něco, proti čemuž jsou zombie docela neškodní ... Fakt nemám rád, když ze mně filmaři dělaj blbec. Za pár šupů nakoupí hereckou hvězdu (zde Danny Trejo), a pak už jim nezbyde na ostatní herce, scénáristu, režiséra a další - a vznikne z toho úplná slátanina, ale se slavným jménem na plagátu. Přesně případ Zombie Huntera - role Dannyho Treja je jediná - být namalovanej na plakátu a lákat na svý jméno, ve filmu je jednak jeho role zbytečná, a jednak se tam vyskytuje jen pár minut. Takhle se do Treja navážím jen proto, že zbytek filmu stojí za úplný h...o, takže přítomnost Treja je jediné, o čem má smysl u tohoto filmu debatovat. Ostatní je zcela na odpad (snad ještě kára hlavního hrdiny...)... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natočen díky podpoře na webových stránkách Kickstarter. (Terva)
  • V roce 2013 měl film oficiální premiéru na filmovém festivalu Fantasia v Montrealu. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Utahu a Nevadě. (Terva)

Reklama

Reklama