foto

Martin Copping

  • nar. 1.11.1977 (41 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Last Full Measure
The Refuge
2018 A Lesson in Cruelty
Beerfest: Thirst for Victory (TV film)
Mistress Hunter
2016 Jean
2013 Elegy for a Revolutionary
Forbidden Ground
Zombie Hunter
2012 Victory Blvd
2000 Na břehu (TV film)
1997 Amy
1982 The Pirate Movie
1978 Patrick

TV seriály

2015 Footballer Wants a Wife (TV seriál)
Hand of God (TV seriál)
Welcome the Stranger (S01E05)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Odkaz (S05E05)
2010 Lowdown (TV seriál)
2008 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 1 (S01E01)
2002 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
To chce dva (E21)
2000 Eugenie Sandler P.I. (TV seriál)
Something in the Air (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
The Violent Earth (TV seriál)
1997 Good Guys Bad Guys (TV seriál)
1994 Neri, dívka moře (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 A Lesson in Cruelty
2016 The Court

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky